>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
elo. chcialem sobie skrilla za pomoca paysefacard doladowac, klikam juz platnosc a tam: &quot;Sorry, but your payment could not be completed. You have reached the annual payments limit of 1.250,00 PLN. Please upgrade your my paysafecard account to Unlimited to increase your payments limit!&quot;

Mam jakis limit, a na glownej mam info, ze moge jeszcze ponad 7k doladowac, o co kaman?

skril ma limit 1250 i ***** to jest gowno do tego zra prowizje straszne najlepiej expekt albo bah i pozniej na skrila walic tam idzie od reki praktycznie klepnij psc w bahu np daj cos 1,01 i wyplac

5567 719

5567

Użytkownik
Do buka wpłacisz przez my.paysafecard na luzie. Na Skrilla są jednak limity i trzeba zweryfikować swoje konto na stronie paysafecard.
No wlasnie widze, ze trzeba skan dowodu im wysylac i dokument potwierdzajacy miejsce zamieszkania... Np. do b365 tylko przez skrill wplacalem zawsze, ale chyba nie bedzie problemu jak bezposrednio przez paysafecard pojdzie wplata teraz i potem wyplaty na skrilla normalnie jak zawsze? Bo oni sa cięci na te same sposoby wplat i wyplat generalnie.

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
czuje, ze Cebulowa wezmie to dzisaj, tym bardziej, ze graly kilka dni temu i Korba wygrala a kurs 1.3 na final to lekka porazka
Cibulkova jest lepszą tenisistką od Radwańskiej, a kursy rzędu 1.3 to przesada. Bardziej takich na Kerber z Radwańską bym się spodziewał.

5567 719

5567

Użytkownik
skril ma limit 1250 i ***** to jest gowno do tego zra prowizje straszne najlepiej expekt albo bah i pozniej na skrila walic tam idzie od reki praktycznie klepnij psc w bahu np daj cos 1,01 i wyplac
Pewnie będzie problem. @patced dobrze pisze - wrzuć do Baha, szybkie 1,01 i masz na Skrillu.
Kurde, z tym, ze na BAHu juz w tym miechu poszly u mnie 2 wyplaty, ktore sa za free, a kazda kolejna jest platna. Nie wiecie ile? Wszedzie problemy :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom