Właśnie miałem pytać czemu nie grają..Słyszeliście co się stało w Kutnie?
Stelmet ma 5 graczy polskich... a reg. mówi o 6 ! do 18.30 mają czas ... jak nie to W.o! hahaha
Właśnie miałem pytać czemu nie grają..Słyszeliście co się stało w Kutnie?
Stelmet ma 5 graczy polskich... a reg. mówi o 6 ! do 18.30 mają czas ... jak nie to W.o! hahaha
Jaja jak berety.... masakra. a z ciekawości chciałem obejrzeć ich w Kutnie ... bo zapowiadał się ciekawy meczWłaśnie miałem pytać czemu nie grają..
Na stronie z relacją live jest 6 polskich nazwisk..Jaja jak berety.... masakra. a z ciekawości chciałem obejrzeć ich w kutnie ... bo zapowiadał się ciekawy mecz
Nolito i Aguero wpuścił wcześniej. Pomysł z Kompanym na stały fragment zrozumiały.Guardiola mistrz taktyki, remisują 1:1 a ten zmiany w 90 minucie robi ????
gral na czas :grin:Guardiola mistrz taktyki, remisują 1:1 a ten zmiany w 90 minucie robi ????
brighton już 2:1 ????
przez 14 minut ani jednego korka nie nabili...City -13RR @2.62
Barcelona - Depor, race to 7 RR, Żadna 2,37 bet365
I po zawodach - taką przewagę wypuściliVytautas - akcja na poziomie amatorów :/ Zamiast to zamknąć to będzie do ostatnich chwil ciężko.
e: dali sobie rzucić na dogrywkę jak ostatni frajerzy.
gawronix ma niezłego pecha, wczoraj to samo z Uniksem byłoI po zawodach - taką przewagę wypuścili
Nie wiem co oni grali w końcówce, mieli mecz na tacy, tylko to utrzymać.I po zawodach - taką przewagę wypuścili
Chyba ze stawiania? Akurat do oglądania to takie niespodzianki są fajne.Jak jeszcze Nancy zrobi comeback'a z 0:2 na 2:2 z PSG to ja rezygnuje z ogladania pilki ????