tsigalko
Użytkownik
Próbuje Skre @5,00Spokojnie, zaraz ta chora 10-minutowa przerwa, po niej różne rzeczy mogą się dziać.
Może wrócić sytuacja z 1. części 1. seta
Próbuje Skre @5,00Spokojnie, zaraz ta chora 10-minutowa przerwa, po niej różne rzeczy mogą się dziać.
oj to jeszcze nic, ja w 2012 postawiłem, ze nasi siatkarze wygrają Ligę Światową, kurs 31,10 w Pinnacle.oooo i siedzi mój rekordowy bet 850% :]
co on na bramce grał , że taki kurs był ? ????oooo i siedzi mój rekordowy bet 850% :]
Mial strzelic pierwsza bramke i strzelil ????co on na bramce grał , że taki kurs był ?
Oblężenie.Jak to wygląda? Jest oblężenie bramki Evertonu czy walczą?
Jak chcesz sprawdzić rogi, kartki itp. to nigdy nie sugeruj się livesports.plIle jest rożnych w meczu Schalke? Oglądałem mecz wyliczyłem 4, na 5 minut nie było mnie przy kompie i livesports pokazuje 5, oglądał ktoś całą połowę?
Filipek synuś, a czy Ty wiesz co może wydarzyć się przez 5 minut wszystkie źródła pokazują, że jest 5 rożnych,Ile jest rożnych w meczu Schalke? Oglądałem mecz wyliczyłem 4, na 5 minut nie było mnie przy kompie i livesports pokazuje 5, oglądał ktoś całą połowę?
Sprawdź sobie na stronie Bundesligi (AlexDamiao ma racje z livesportsem), albo w statystykach bukmacherów na live.Ile jest rożnych w meczu Schalke? Oglądałem mecz wyliczyłem 4, na 5 minut nie było mnie przy kompie i livesports pokazuje 5, oglądał ktoś całą połowę?
Sovia to bierze 3-1 ????mam skre i monchegladbach w fajnej kombinacji z tenisami, mam nadzieje że skra to dźwignie bo potencjał ma większy grając u siebie, a borusia nie zmuli, strzelili by karnego byłby luz a teraz zobaczymy
Co mówicie ?