H
733
hajs_enberg
Użytkownik
Viki leci z gownem po moje pieniadze
Forcebuy odnosi się do drużyny, która przegrała pistoletówkę, a mimo tego na kolejną rundę kupuję za całość funduszy, które są oczywiście niezbyt wielkie.Co to sa forcebuye?:d to juz nawet sie nie gra eko, fulla albo digle?:d
Ok, czyli jednak digle :dForcebuy odnosi się do drużyny, która przegrała pistoletówkę, a mimo tego na kolejną rundę kupuję za całość funduszy, które są oczywiście niezbyt wielkie.
W praktyce gra się tak samo, ale powstały nowe określenia niektórych sytuacji w rundach.Co to sa forcebuye?:d to juz nawet sie nie gra eko, fulla albo digle?:d
;]Trzeba odrobić cs-a... Legia 3 gol @1.72 - mysle ze pójdą za ciosem
A czego się tu spodziewać jak w BVB połowa składu nieobecna + Hertha i w sumie każdy grający tutaj oprócz Bayernu nic ciekawszego od murarki i kontr nie zaprezentuje. Już nie mówiąc w jakim terminie grają bo po reprezentacjach i przed LM. Najgorsze terminy w sezonie, chociaż jak ktoś poszedł w stronę Herthy to narzekać nie ma na coCzłowiek sobie pogra do ako powyżej 8.0 RR w meczu borussia-herta tak na podbicie kursu po 1.40 (najniższa dostępna linia) a tu po pierwszej połowie są... 2 korki... ehh
Wiem że niby mogą to nabić nawet w 20 min, ale jak do tej pory taka lipa jest to nie spodziewam się jakiegoś masowego nabijania korków...
8Cracovia - Wisła powyżej 8.5 rzutów rożnych @1.85 bet365
Ja mam legie pograna na wygrana przed meczem strasznie żałuje -.- z 1:2 nie podniosąRzeźniczka w dzisiejszym wywiadzie ????
"Mogę się czuć tylko silniejszy. To, co działo się przez ostatnie miesiące, nie było łatwe dla mnie, ale i dla drużyny. Powoli wychodzę z dołka. Kwestia dni, kilku tygodni."
To wyszedł z dołka. Bądź co bądź Legia tu nie przegra. Legia 2X @2.10