>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
torun 2 set przy 20-19 ✅
bielsko mialy seta w kieszeni i oddaly przewage
e; hahaha ja jebie co za patologia mozna grac pre wyzszy kurs i live na drugie miec jeszcze wiekszy debiliada do potegi entej !

23-19......23-22..23-3

ted 12,8K

ted

Forum VIP
torun 2 set przy 20-19
bielsko mialy seta w kieszeni i oddaly przewage
e; hahaha ja jebie co za patologia mozna grac pre wyzszy kurs i live na drugie miec jeszcze wiekszy debiliada do potegi entej !

23-19......23-22

ten mecz to kolejna patologia z tej ligi ???? ???? ciekawe czy chociaz pkt zdobeda czy pojdzie seria 6pkt z rzedu
wczesniej z 14-8 przegrał
no brawo, ale kij wie kto to wygra, z takim przyjeciem to na WFie by w składzie nie były :p

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
A nie masz czasami czutki na Pliskova win mecz? Przydałoby się :cool:
Ewentualnie trzeba siekiere zawołać, napisałby że Muguruza lokomotywa i byłoby po sprawie :grin: :grin:
Edit: Tyle czasu szarpała się żeby przełamać, a teraz oddała swoje podanie do zera xD

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
A nie masz czasami czutki na Pliskova win mecz? Przydałoby się :cool:

Ewentualnie trzeba siekiere zawołać, napisałby że Muguruza lokomotywa i byłoby po sprawie :grin: :grin:

Edit: Tyle czasu szarpała się żeby przełamać, a teraz oddała swoje podanie do zera xD
6:4 Muguruza win. :p Taką mam czutkę. Aczkolwiek mam zaklad juz zamkniety na Hiszpanke, wiec zycze Tobie powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +3
seba6 533

seba6

Użytkownik
Pliskova @4.5
Jak dla mnie Muguruza nie wytrzyma psychicznie i odda na 5:5, a później to wszystko może się stać

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom