valentine28
Forum VIP
Provincial Osorno 2 gol @1.72
@Edit
Co allu zrobił , bo akurat lola oglądałem?
Gol na 1:1 w 51'
idę za ciosem:
Provincial Osorno 3 gol @1.83
Provincial Osorno 2 gol @1.72
@Edit
Co allu zrobił , bo akurat lola oglądałem?
przypominają mi się dogrywki w ostatnim meczu mousesports- virtus pro. Gdzie virtusi wygrali po 4/5 dogrywkach, i było tak samo. Najpierw po 3 wygrane w ct, potem 3 wygrane w tt, 2:1 itd. ^^ Tutaj będzie chyba tak samo ^^No teraz 3-0 po terro to nie mogą przegrać w ct ????
1 mapa (Mirage) dla Cloud9 @1,66 Bet365
????Psychika rodem z WTA ???? i tak czuje, ze w ostatniej po stronie terro c9 przegrają
dają dają. Wielokrotnie wygrywali tam z brazolami, czy nawet do dogrywki doprowadzili ze 2 miechy temu z navi ;d????
Valentine - Na overpassie cloud9 dają radę, nie?
w ktorym momencie bylo az 2.1 na mape samsunga :OH2k 1 mapa @1.66
@Edit
o ironio, nie grać tego. po 30 sekundach od napisania zagrali w taki sposób że przegrają to teraz, grać w strone SSG
idę za ciosem:
Provincial Osorno 3 gol @1.83
Po tym jak 3 zabili na midzie, a po minucie padli pod baronemw ktorym momencie bylo az 2.1 na mape samsunga :O
cala gre kontrolowali od poczatku
Ja z moim csem tez niezle wszystkie kupony z dzis z csa + perelka dnia na 4 screenieByłem dzisiaj na minusie 3 stówki, i grając po 50 zł mądrze udało się odrobić znaczną część :razz:
http://prntscr.com/cxpcnk
no ale co oni mieli tam zrobic, mogli forsowac barona co zrobili, albo sie cofnac i znowu sie dac pushowac 1-3-1 gdzie ekko by narypal kennenowi.Po tym jak 3 zabili na midzie, a po minucie padli pod baronem
Provincial Osorno 5 gol @2.00