uefowillcox
Użytkownik
Wiem, oglądam CS'a NA chyba częściej niż Europejskiego. Ale widzę po meczu, że Immortals tego nie wezmą.nie byłbym taki spokojny przy tym
Przypominam że to jedna z ulubionych map immortals ????
Wiem, oglądam CS'a NA chyba częściej niż Europejskiego. Ale widzę po meczu, że Immortals tego nie wezmą.nie byłbym taki spokojny przy tym
Przypominam że to jedna z ulubionych map immortals ????
Mapa zbilansowana więc ciężko powiedzieć, i po CT i TT można spokojnie zrobić przewagęKto ma przewage na tej mapie ?
166Jeszcze BC Andorra - Bilbao powyżej 166.5 pkt @1.83
Overpass statystycznie jest drugą po Nuke mapą turniejową na której przewagę mają CTMapa zbilansowana więc ciężko powiedzieć, i po CT i TT można spokojnie zrobić przewagę
już jakiś czas temu tłumaczyłem jednemu panu że overpassie w całym top20 drużyn jakieś 17 z nich więcej rund ugrywa po ct ????Overpass statystycznie jest drugą po Nuke mapą turniejową na której przewagę mają CT
http://vaughnroyko.com/csgosided/
coldzera (o ile dobrze pamiętam) dzisiaj też podobnie pociągnął na cbble ????HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA widzieliście co teraz felps zrobił ?
jakieś takie mocne czucie miałemFaZe Win @2.0 bet365
Spokojnie w to ładuję pieniążki
Polecam na 20:00
Faze win @1.8
Mocniej
A ja gram dodatkowo
Faze 2:1 @3.4
Immortals 3 mapa @1.83
Brazylijską cechą narodową jest to, że często im się zwoje przegrzewają kiedy jest napięta sytuacja. Polecam to zapamiętać też w przypadku innych dyscyplin
Zamknąłem z lekkim zyskiem bodaj przy 12:8?
Ale ogólnie masakra, brazylijczycy przegrali na własne życzenie grając w nieodpowiedzialny sposób po stronie CT. Zbyt często rushując przeciwników
Najlepiej typy wygrywające. Mam nadzieje, że dałem dobry pomysłpanowie co atakujemy?
no najlepiej najlepiej ????Najlepiej typy wygrywające. Mam nadzieje, że dałem dobry pomysł
U mnie cloud9 na spokojnie wjeżdża. Faze nie grali niewiadomo czego teraz, dwa są zmęczeni, trzy oglądałem wczoraj Cloud9 i prezentowali się naprawdę dobrze. Myślę, że po takim kursie można wchodzićclound9 vs faze panowie co atakujemy? ja mam jakos czutke na faze
Dzisiaj obaj mieliśmy dobrą skuteczność na CS'ie. Zobaczymy kto na koniec dnia się pomyli ???? Powodzonka życzę. Patrzę teraz na wybrane mapy i kurcze, chyba całkiem dobrze dla Cloud9 się to ułożyło. Mirage-Train-Overpassja gram
faze @2,37
i za polowe tego zakladu
faze 2:1 @4,33