techn9cian
Użytkownik
A jest coś w tym złego, że na nich zagrał?Przyznaj się żeś kolumbów zagrał i spokój.
A jest coś w tym złego, że na nich zagrał?Przyznaj się żeś kolumbów zagrał i spokój.
Właśnie w tym rzecz, że nie ma nic złego. Jednak wierząc koledze, to nigdy nic nie gra, ale żali się w każdym poście. Ile można?A jest coś w tym złego, że na nich zagrał?
Wiesz ten typ co 5 sekund szuka czegoś jak się skrytykuje gre to trzeba na nich zagracA jest coś w tym złego, że na nich zagrał?
zaria balti - tiraspol over 0,5 @2.20
Przecież to oczywiste że zagrał, kto inny komentowałby jakiś śmieszny mecz debla niż ten kto ma kase postawioną.No na pewno by tak przeżywał i co chwile pisał gdyby nie zagral![]()
Tu wszyscy wszystko wiedząPrzecież to oczywiste że zagrał, kto inny przeżywał by jakiś śmieszny mecz debla niż ten kto ma kase postawioną.
Najlepsi sa tacy, co pisza w trakcie meczu, jak juz wynik jest znany, albo najlepiej po danym zdarzeniu, ze jak mozna bylo powierzyc swoje pieniadze xxx, kiedy przed meczem byla cichosza ???? .Tu wszyscy wszystko wiedzą![]()
Tu są eksperci na każdy temat nawet lepiej mnie znają niż ja sam siebie ????Najlepsi sa tacy, co pisza w trakcie meczu, jak juz wynik jest znany, albo najlepiej po danym zdarzeniu, ze jak mozna bylo powierzyc swoje pieniadze xxx, kiedy przed meczem byla cichosza ???? .
Juz nie komentujesz bo wygrywają?Tu są eksperci na każdy temat nawet lepiej mnie znają niż ja sam siebie ????
Ruscy im pomogli w decydujących momentach i tyleJuz nie komentujesz bo wygrywają?
A za chwile się okaże, że zagra trzeciego seta tak jak trzeciego z Babos. To so baby, tego nie ogarniesz :;/:Kuznetsova zajechana już ????