techn9cian
Użytkownik
A jest coś w tym złego, że na nich zagrał?Przyznaj się żeś kolumbów zagrał i spokój.
A jest coś w tym złego, że na nich zagrał?Przyznaj się żeś kolumbów zagrał i spokój.
Właśnie w tym rzecz, że nie ma nic złego. Jednak wierząc koledze, to nigdy nic nie gra, ale żali się w każdym poście. Ile można?A jest coś w tym złego, że na nich zagrał?
Wiesz ten typ co 5 sekund szuka czegoś jak się skrytykuje gre to trzeba na nich zagracA jest coś w tym złego, że na nich zagrał?
zaria balti - tiraspol over 0,5 @2.20
Przecież to oczywiste że zagrał, kto inny komentowałby jakiś śmieszny mecz debla niż ten kto ma kase postawioną.No na pewno by tak przeżywał i co chwile pisał gdyby nie zagral
Tu wszyscy wszystko wiedząPrzecież to oczywiste że zagrał, kto inny przeżywał by jakiś śmieszny mecz debla niż ten kto ma kase postawioną.
Najlepsi sa tacy, co pisza w trakcie meczu, jak juz wynik jest znany, albo najlepiej po danym zdarzeniu, ze jak mozna bylo powierzyc swoje pieniadze xxx, kiedy przed meczem byla cichosza ???? .Tu wszyscy wszystko wiedzą
Tu są eksperci na każdy temat nawet lepiej mnie znają niż ja sam siebie ????Najlepsi sa tacy, co pisza w trakcie meczu, jak juz wynik jest znany, albo najlepiej po danym zdarzeniu, ze jak mozna bylo powierzyc swoje pieniadze xxx, kiedy przed meczem byla cichosza ???? .
Juz nie komentujesz bo wygrywają?Tu są eksperci na każdy temat nawet lepiej mnie znają niż ja sam siebie ????
Ruscy im pomogli w decydujących momentach i tyleJuz nie komentujesz bo wygrywają?
A za chwile się okaże, że zagra trzeciego seta tak jak trzeciego z Babos. To so baby, tego nie ogarniesz :;/:Kuznetsova zajechana już ????