valentine28
Forum VIP
No i przegrali 16:10 ... Najśmieszniejsze jest to że 16 letni Notan robił z nimi co chciał...
Warto chyba w stronę VP na drugiej mapie, co? G2 już bez szans na awans, więc nasi powinni ogarnąć?No i przegrali 16:10 ... Najśmieszniejsze jest to że 16 letni Notan robił z nimi co chciał...
Podbijam, Virtusi z nozem na gardle dobrze graja, jednak nie wiem jak sie czuja na tej mapie, Valentine ? ????Warto chyba w stronę VP na drugiej mapie, co? G2 już bez szans na awans, więc nasi powinni ogarnąć?
Ciężko powiedzieć jak tutaj zagrają. Nie grają na cache zbyt często, a to jest jedna z lepszych map G2. Trudno mi powiedzieć jaki obrót będzie miał mecz, jednak biorąc pod uwagę że virtusi potrzebują tego zwycięstwa to można w ich kierunku pograć lekkoPodbijam, Virtusi z nozem na gardle dobrze graja, jednak nie wiem jak sie czuja na tej mapie, Valentine ? ????
Słyszaełm, że jeżeli vp przegra to będzie jakaś dogrywka bo3 z dingitas.Ten polski komentator meczu virtus jest strasznie patologiczny... Nie dość że nie potrafi komentować to jeszcze opowiada brednie na temat tego że G2 ma jeszcze szanse na awans oraz Astralis Gdzie jest Izak i gdzie jest morgen ja się pytam!