>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Podbijam, Virtusi z nozem na gardle dobrze graja, jednak nie wiem jak sie czuja na tej mapie, Valentine ? ????
Ciężko powiedzieć jak tutaj zagrają. Nie grają na cache zbyt często, a to jest jedna z lepszych map G2. Trudno mi powiedzieć jaki obrót będzie miał mecz, jednak biorąc pod uwagę że virtusi potrzebują tego zwycięstwa to można w ich kierunku pograć lekko

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Jeżeli Envyus wygra z diginitas po raz 2, to VP może przegrać i awansuje.
Mają lepsze h2h

edit.
Jednak nie, mają taki sam bilans. Wtedy słabiej, Diginitas awans.
VP musi wygrać jeżeli Envyus wygra 2:0

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Tak samo jeżeli virtus wygra 2 mapę a w meczu envy-dignitas będzie podział punktów to się sytuacja komplikuje i trzeba bilans liczyć, jak dobrze patrzę to envy wtedy odpada ????
Krótko i na temat: polacy muszą wygrać.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Ten polski komentator meczu virtus jest strasznie patologiczny... Nie dość że nie potrafi komentować to jeszcze opowiada brednie na temat tego że G2 ma jeszcze szanse na awans oraz Astralis ????
Gdzie jest Izak i gdzie jest morgen ja się pytam!

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Escobedo wygra 2 seta 7-6 @5
TB w 2 secie @2.75 mocniej
w 1 secie tylko 1 BP po stronie Escobedo, jak dalej będą trzymali tak podanie to niewykluczony 2 TB

Otrzymane punkty reputacji: +3
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Ten polski komentator meczu virtus jest strasznie patologiczny... Nie dość że nie potrafi komentować to jeszcze opowiada brednie na temat tego że G2 ma jeszcze szanse na awans oraz Astralis Gdzie jest Izak i gdzie jest morgen ja się pytam!
Słyszaełm, że jeżeli vp przegra to będzie jakaś dogrywka bo3 z dingitas.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Nie wiem już się w tym wszystkim pogubiłem. Z tego co kojarzę to się rundy liczą. Aczkolwiek nie będzie potrzeby się przekonywać bo virtusi wygrają to ????

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Boca Unidos vs Juventud Unida Gualeguaychu .Łącznie bramek (Boca Unidos): Powyżej 1
Kurs: 1.76
marathonbet

Boca Unidos vs Juventud Unida Gualeguaychu . Match Result: Wygra Boca Unidos
Kurs: 1.86

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;3&quot; class=&quot;flag&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;F. Mena - L. Mayer&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: L. Mayer&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.67 ⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom