łatwa kasaMillot @2.75 bet365
Hehe no Marchenko to pajac konkretny jednak jest. Drugi raz na niego w tym sezonie pograłem i drugi raz epicka wtopa, poprzednio z Vannim jakiś finał wtopił. Ale tłuc się ponad 2 godziny i taja w 3 secie do 0 dostać to trzeba jednak zdolnym być.szkoda strzępić ryja...
to że pajac to wiadomo nie od dziś, ale przegrał z jednym z najgorszych tenisistów w turze to wstyd na chu...Hehe no Marchenko to pajac konkretny jednak jest. Drugi raz na niego w tym sezonie pograłem i drugi raz epicka wtopa, poprzednio z Vannim jakiś finał wtopił. Ale tłuc się ponad 2 godziny i taja w 3 secie do 0 dostać to trzeba jednak zdolnym być.
Jak długo oglądam ten sport tak nie pamiętam, żeby którykolwiek z tych ancymonów się za cokolwiek na korcie wstydził ????Że też wstydu gość nie ma
Na bet365 po prostu nie dowierzają, że zostali oskubani przez taką masówkespokojnie, o co wy sracie? przecież będzie
ja to was czasem nie rozumiem
Ja czasem mam sraczkę ot tak wieczorem:razz: co zrobisz jak nic nie zrobisz nospokojnie, o co wy sracie? przecież będzie
ja to was czasem nie rozumiem