wypowiedziałem się już w tej kwestii więc nie wiem co można jeszcze dodaćZniknął więc chyba wszystko jasne
a wypowiadał się o tak:wypowiedziałem się już w tej kwestii więc nie wiem co można jeszcze dodać
ale możesz mi wytłumaczyć? bo najwidoczniej nie jestem jeszcze tak doświadczony jak ty bo do tej pory dla mnie -3.5 na drużynę w kwarcie to oznaczało to iż muszą wygrać minimum 4 punktami a u ciebie remis daję plus.wypowiedziałem się już w tej kwestii więc nie wiem co można jeszcze dodać
Dodać? Nic. Natomiast przydałoby się odjąć liczbę typów, bo nie ma to większego sensu. Sam tego nie grasz a na dodatek się gubisz.wypowiedziałem się już w tej kwestii więc nie wiem co można jeszcze dodać
Yhy :razz::razz::razz:chyba po overze niestety
EASY ????Athletic Bilbao-kobiety DNB @ 1.83
to lepiej dla wszystkich będzie jak zamkniesz laptopa i zaczniesz ogladac na dobre i na zle i bo wirtualnie to możesz sobie pograc z babcia w kartywypowiedziałem się już w tej kwestii więc nie wiem co można jeszcze dodać
Tu się akurat kolego mylisz. W momencie jak zarzucił typ na 3,5 po @ 2,00 tak było, kartka wpadła chwilę później, dosłownie minuta - dwie.Ja kiedyś załatwiłem bana Gawronixowi za lecenie w uja, ale od tego czasu mi to wisi, większość tutaj zmyśla przy podawaniu typów, wrzuca po fakcie, ale z innym kursem. Ostatnio jakiś koleś w przerwie zapodał over 3.5 kartek w meczu Celta - Barca gdzie linia była wszędzie 4.5, rozliczył sobie po meczu i ma plus w temacie.
Zgłoś to do któregoś z moderatorów a my będziemy to weryfikować. Nie możemy wszystkiego dopilnować sami.. Ostatnio jakiś koleś w przerwie zapodał over 3.5 kartek w meczu Celta - Barca gdzie linia była wszędzie 4.5, rozliczył sobie po meczu i ma plus w temacie.