>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
wypowiedziałem się już w tej kwestii więc nie wiem co można jeszcze dodać
ale możesz mi wytłumaczyć? bo najwidoczniej nie jestem jeszcze tak doświadczony jak ty bo do tej pory dla mnie -3.5 na drużynę w kwarcie to oznaczało to iż muszą wygrać minimum 4 punktami a u ciebie remis daję plus.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Ja kiedyś załatwiłem bana Gawronixowi za lecenie w uja, ale od tego czasu mi to wisi, większość tutaj zmyśla przy podawaniu typów, wrzuca po fakcie, ale z innym kursem. Ostatnio jakiś koleś w przerwie zapodał over 3.5 kartek w meczu Celta - Barca gdzie linia była wszędzie 4.5, rozliczył sobie po meczu i ma plus w temacie.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Proponuje skorzystać z opcji, którą każdy z nas posiada. Panel Sterowania --&gt; Edytuj listę ignorowanych
W praniu wygląda to tak:
This message is hidden because Zizouu is on your ignore list.

Polecam każdemu, dalsze rozbijanie tematu wiecie jak się skończy. ;)

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
a swoją drogą jaki jest sens przesiadywania na forum &quot;typy na żywo&quot; i nie podawania swoich typów według zasady nie gram większej ilości spotkań bo muszę koniecznie wszystko oglądać zanim coś postawie itp. a wrzuć jeden z drugim swoje typy sam nie musisz grać może ktoś skorzysta z Waszego doświadczenia i wiedzy. To nie jest żaden konkurs kto więcej wygra , ogarnijcie się ludzie bo z tego co zaobserwowałem to potraficie tylko narzekać jeden z drugim albo krytykować a nic konstruktywnego ze sobą nie wnosicie do dyskusji, forum przegląda dziennie ponad 100 osób a widzę że jest kilka osób która uważają się za nie wiadomo co , nie jesteście sami a forum służy do wymiany opinii a nie do jej blokowania , co Wam do tego czy gram te wszystkie mecze za ile itp to jest moja sprawa, krzywdy nikomu nie robię a jeśli ktoś korzysta z moich propozycji to tylko na + . Do tego powinno służyć forum .

Otrzymane punkty reputacji: +2
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Ja kiedyś załatwiłem bana Gawronixowi za lecenie w uja, ale od tego czasu mi to wisi, większość tutaj zmyśla przy podawaniu typów, wrzuca po fakcie, ale z innym kursem. Ostatnio jakiś koleś w przerwie zapodał over 3.5 kartek w meczu Celta - Barca gdzie linia była wszędzie 4.5, rozliczył sobie po meczu i ma plus w temacie.
Tu się akurat kolego mylisz. W momencie jak zarzucił typ na 3,5 po @ 2,00 tak było, kartka wpadła chwilę później, dosłownie minuta - dwie.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Człowieku, ale ty nie rozumiesz podstaw! Podajesz tutaj typy co parę minut, setki na dzień i wcale ich nie oglądasz a często jest sytuacja że ktoś chce w jakiś typ zainwestować pieniądze i akurat puści twój a ty z dupy podałeś coś bo masz takie &quot;widzi mi się&quot; ludzie na tym tracą. Zastanów się i weź odpowiedzialność za to co tutaj piszesz.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
. Ostatnio jakiś koleś w przerwie zapodał over 3.5 kartek w meczu Celta - Barca gdzie linia była wszędzie 4.5, rozliczył sobie po meczu i ma plus w temacie.
Zgłoś to do któregoś z moderatorów a my będziemy to weryfikować. Nie możemy wszystkiego dopilnować sami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom