>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Pelicans win i Knicks +7.5
ako cos 2+ ⛔ wiedzialem ze knicks to padaka ale nie sadzilem ze beda przegrywac 25 punktami w preseason..sorki jesli ktos pogral.
stawka 4/10

matiee 407

matiee

Użytkownik
Mam pytanko. Oglądał ktoś w jakiej formie Fognini i Ferrer? Zastanawiam się, czy zagrac na Włocha, ale nie widziałem ich ostatnio... Ktoś ma pomysł?

wiszu12 130

wiszu12

Użytkownik
Hehe, ja tak samo. Ale trzeba ptzyznac, że końcówka taja zacna
Tak nie ma co gadać. Ja oglądałem od początku, cały mecz nerwowo i przy okazji 1 seta mi utopiła...
Między czasie oglądałem Cilica i Ryśka to widowisko bez porównania ????
NBA nadchodzi pasuje odświeżyć aktywność na forum ;)

e: U mnie została tylko taśma
Ferrer, Kvitova, Dzumhur, Martin, Djere, Svitolina, Pavic/Venus

R 813

robssson

Użytkownik
Peng wygra przynajmniej seta @2,5 STS.
Peng nie odpuści a Garcia jak to Garcia przestanie grać. Tak to widzę ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
zizouu 191

zizouu

Użytkownik

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Dimitrov G. - Johnson S.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;1 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Johnson S.&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.30 próbujemy
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

zizouu 191

zizouu

Użytkownik

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;R.Gasquet/L.Pouille - M.Pavic/M.Venus&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;mecz&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: R.Gasquet/L.Pouille&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.50 ✅
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

wiszu12 130

wiszu12

Użytkownik

&lt;TABLE class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR class=tenis&gt; &lt;TD class=sport rowSpan=2&gt;
&lt;/TD&gt; &lt;TH&gt;R.Gasquet/L.Pouille - M.Pavic/M.Venus&lt;/TH&gt; &lt;TD class=cancel rowSpan=2&gt;
&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt; &lt;TR&gt; &lt;TD class=type&gt;mecz&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt; &lt;TR&gt; &lt;TD class=icon&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=bet&gt;Typ: R.Gasquet/L.Pouille&lt;/TD&gt; &lt;TD class=odd&gt;2.50&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
W bet365 obecnie @ 2.20

Ja gram przeciwnie Pavic/Venus @ 1.61 Bet365

wiszu12 130

wiszu12

Użytkownik
Pewnie osoby, które interesuja się tenisem już czytały. Ale warto wstawić, choćby można przeczytać z czystej ciekawości. Czy to sto pro prawda? Tego nie wie nikt ????
http://przegladsportowy.pl/tenis,ojciec-zdyskwalifikowanego-tenisisty-zdradza-kulisy-tego-sportu,artykul,725286,1,289.html
Ja teraz żałuje, że nie gram profesjonalnie w tenisa, ładnie bym mecze sprzedawał :grin:

Ja gram puchar Kazachów od Lokiego:
VC Altali -2.5seta
@ 1.90 bet365

Pavic/Venus set ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom