siekiera512
Użytkownik
Mirrageco to za mapa Virtus ?
Nasi dzisiaj 2 losy, trzeba grac Mouz na Cobble.
Mirrageco to za mapa Virtus ?
Cibona - Mornar over 37,5 @ 1,83 bet365
*2 kwarta
korzystajcieCibona Vip - KK Mornar 2 kwarta - zakład bez remisu Typ: KK Mornar 3.50 nie można wszystkiego trafiac dlatego delikatnie
Wpłać sobie ten PSC do buka i tyle. W czym problem? Są firmy, które wypłacą to na Skrilla.Chciałbym wpłacić sobie coś na wieczór, a jestem ponad limit w paysafecard, czy byłby ktoś z Was tak uprzejmy, żeby przelać mi 90zł na Skrilla w zamian za kod doładowujący o wartości 100zł? ( 100-7=93)
Novikov 1. set @3.25
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="koszykowka"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Baunach - Crailsheim Merlins</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">4 kwarta - zakład bez remisu</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: Crailsheim Merlins</td><td class="odd">4.00
</td></tr></tbody></table>delikatnie
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="koszykowka"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Cibona Vip - KK Mornar</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">2 kwarta - zakład bez remisu</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: KK Mornar</td><td class="odd">3.50
</td></tr></tbody></table>nie można wszystkiego trafiac dlatego delikatnie
ja mam tak z Rogerem co wybiorę jego typy to w plecyZizouu z Twoich typów wybrałem Darcisa i ... wydaje się że będzie to jeden z nielicznych :;/: to trzeba mieć pecha.
u siebie w domu wstyd<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Darcis S. - Chiudinelli M.</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">mecz</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: Darcis S.</td><td class="odd">2.60
</td></tr></tbody></table>