Karny i gooool
Ciężko na kacu, piwko i ładujemy FK Kyzylzhar over 1,5 ht ~3,00
Karny i gooool
Ciężko na kacu, piwko i ładujemy FK Kyzylzhar over 1,5 ht ~3,00
Hm... ok ale typ jak każdy innyGraj ale nie wrzucaj tu takich typów bo śmietnik robisz...
Napisz chociaz dlaczego takie typy, bo to przeciez jest 50/50 - parzysta/nieparzysta...Hm... ok ale typ jak każdy inny
przeglądając statystyki z kosza wychodzi na to że najczęstszym wynikiem w koszu są wyniki parzyste jeśli chodzi o poszczególne kwarty, na 4 kwarty w danym meczu rzadko zdarza się aby parzyste kwarty były w mniejszej ilości niż nie parzyste , przeważnie jest to 3:1 lub 2:2 a więc przy kursie 1.85 można próbowac w singlu lub w dublu w dłuższej perspektywie wychodzi dobry + , chociaż na pierwszy rzut oka wydaję się że jest to typ chybił trafił ale tak naprawdę to tak można powiedziec o wszystkich wynikach, zwłaszcza w kobiecym tenisie ????Napisz chociaz dlaczego takie typy, bo to przeciez jest 50/50 - parzysta/nieparzysta...
Alberto Vinolas 1 set @ 2,25 bet365
???? po co oni wygrywają te sety jak potem są jechali w dupala aż miloZeballos win @5
Mam nadzieję, że już zamknąłeś ???? ? Bo Rusek najpierw przełamał do 0, a serwując na set sam się połamał ????
"O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś" ????
byle ominąć krecze
zamknięte $$$Mam nadzieję, że już zamknąłeś ???? ? Bo Rusek najpierw przełamał do 0, a serwując na set sam się połamał ????
e: Hiszpań sam się połamał ^_^