Tsonga @ 1.53
Miała 3 czy 4 piłki setowe, 5-3 30-0 przy swoim serwisie. Znając psychę kobiecą po takim czymś się nie podniesie i nie widzę sensu grania na nią w 2 secie.Tzn ? Czemu ma oddać 6 gemow ugrala
dość pewnie po tym jak 1 seta przegrał 6:0?sock 2 set @ 1.50 wydaje sie dosc pewne... gramy
jakbys nie znal tenisa albo nie gral w niego, czesto po takim secie do 0 w drugim jest zacieta walka wiec widze nawet tie break ale jak mial przewage przelamania to drewniany milos nie powinien odlamac, moze i wygra w 3 choc nawet i w to watpie, w us open pokazal jaki to goguś a sock lubi te nawierzchnie.dość pewnie po tym jak 1 seta przegrał 6:0?
A jak dla mnie Japonka jeszcze ten mecz wygra.Miała 3 czy 4 piłki setowe, 5-3 30-0 przy swoim serwisie. Znając psychę kobiecą po takim czymś się nie podniesie i nie widzę sensu grania na nią w 2 secie.
No nie, tu to wyrzucasz kaskę w błoto. Milo nie przegra na 100%i lekko sock @ 4
A co, mecz ustawiony na 100%, że Sock nie może wygrać?No nie, tu to wyrzucasz kaskę w błoto. Milo nie przegra na 100%
Nie grajcie tego!
tak ustawiony. Rao wygra na pewno.A co, mecz ustawiony na 100%, że Sock nie może wygrać?
No nie ma takiej opcji, ludzie. Tak się obsrała w 1 secie, że szok o czym my mówimy. 2-0 i tyle dla Mladenovic.A jak dla mnie Japonka jeszcze ten mecz wygra.
Jedno jest pewne ktoś z nas trafiNo nie ma takiej opcji, ludzie. Tak się obsrała w 1 secie, że szok o czym my mówimy. 2-0 i tyle dla Mladenovic.
Przed meczem granie w stronę Japonki uważałem za w pełni uzasadnione, ale teraz po czymś takim w 1 secie to nie ma sensu moim zdaniem.Jedno jest pewne ktoś z nas trafi