nie pisz tych stawek 1000 czy 500 klałnieDokladam grano @ 1.90 x 500
Dobrze, przepraszam Pana ze napisalem stawkę ale co poradzić jak zagrałem...ja gram płaską stawką 500 wiec pomyslnie pisz tych stawek 1000 czy 500 klałnie
Zeballos @ 1,47 na prawdę warto !
jak juz rzucasz takimi stawkami to dawaj potwierdzenie jakieśDobrze, przepraszam Pana ze napisalem stawkę ale co poradzić jak zagrałem...ja gram płaską stawką 500 wiec pomysl
skoro mowie a Ty sie smiejesz to jak z pajacem rozmawiac a potwierdzac nic nikomu nie musze, nie mam co robic tylko udowadniac i potwierdzac chcesz to graj nie to niejak juz rzucasz takimi stawkami to dawaj potwierdzenie jakieś
hahah 500 płaska stawka :grin::grin: dobre
to nie pisz tych stawek jak debil,bo gowno to kogo obchodzi za ile grasz ok ?skoro mowie a Ty sie smiejesz to jak z pajacem rozmawiac a potwierdzac nic nikomu nie musze, nie mam co robic tylko udowadniac i potwierdzac chcesz to graj nie to nie
ale cię to boli, że pisze? skoro cie nie obchodzi, to na uj komentujesz?to nie pisz tych stawek jak debil,bo gowno to kogo obchodzi za ile grasz ok ?
swietny typ, dla mnie perelka nie maja szans kongi i slabe zimuniczeTsonga po takim meczu będzie zajechany jak koń po westernie, dlatego fajną opcją wydaje się zagranie takiego zakładu:
Tsonga/Zimonjic - Bryan/Bryan | Bryan/Bryan -2.5g @1,81 Marathonbet
Zimonjic zdziadziały jak cholera, ostatnio raczej same pierwsze/drugie rundy.
Bryani może i nie są takimi terminatorami jak dawniej, ale nadal to bardzo doświadczona, klasowa para. Ten turniej będzie genialną okazją dla nich do podskoczenia w rankingu.
zeby ludzi w bład nie wprowadzałale cię to boli, że pisze? skoro cie nie obchodzi, to na uj komentujesz?