A ja dureń przed meczem pograłem ov 22,5g...Groth 2 set 1.65
A ja dureń przed meczem pograłem ov 22,5g...Groth 2 set 1.65
Casalmaggiore 2.62, myślę, że tak fatalnego seta już nie zagrają i mecz skończy się w TB.
Nie zapowiada się żeby prędko zaczelimocno tam pada u zeballosa ?
Łatwiej niż się spodziewałem. Świetna gra Królewskich.Olympiakos under 79.5 pkt @1.83 Bet365
na over 7,5 jest taki kursURENA FC v ZAMORA - OVER 6,5 1.66 GRUUUUUUBO!!!!
Halys po mecz @2,48
Czarnulka nie ogarnie tego
Już ledwo po korcie drepcze
siedzi na miekko choc jeszcze graja2 frame Xintong +64.5 pkt
A to koleś! Dopiero teraz ogarnąłem jakie to spotkania wziął do tej serii 21 wygranych na 24 mecze przez Czerwoną. Podał spotkania przedsezonowe z ogórkami (jedynym nie ogórkiem Olympiakos z którym dostali w tyłek), SL serbską, w której dominują jak Vive w ręcznej, a także ABA Ligę Bałkańską, w której również dominują. Absurd goni absurd w tej analizie i na moje powinien dostać z automatu minusowe 100 pkt.Drugi typ niestety na
Z jutrzejszych typów dnia przestrzegam przed: https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-13-10-2016-czwartek-138673.html#post6144710
W Darussafakę zostały wpompowane grube pieniądze przed sezonem. Zatrudnili trenera Clevland Cavalers, do tego poczynili bardzo dobre transfery. W spotkaniach przedsezonowym prali wszystkich równo, w tym Fenerbahce. W pierwszej kolejce pewnie pokonali Tofas. Crvena jak to Crvena mocna u siebie, może oczywiście wygrać, ale za Darussafaką przemawia jakość.