>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Co do CS-a to dzisiaj ja odpuszczam, bo nie mam głowy do tego, a i mecze bardzo nieprzewidywalne ????
Może na noc coś popatrzę na amerykę, chociaż nie wiem ????
Jak już ktoś coś musi zagrać to szukałbym wygranej envy z navi na koblu oraz G2 z godsent

Otrzymane punkty reputacji: +9
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
EnVy co boty 4 na 2 grają po CT i zamiast spokojnie siedzieć to wychylają i przegrwyają rundę...
@up grają już było 12-12 i mieli 4-2 po CT i zaczęli wychylać się i przegrali i teraz 12-13 i lipa z hajsem....
teraz 5-3 na eko i zmiast poczekać na ruch TT zaczeli wychylac masowa i się wyłożyli w 10 sec, zero mozgu

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
EnVy co boty 4 na 2 grają po CT i zamiast spokojnie siedzieć to wychylają i przegrwyają rundę...

@up grają już było 12-12 i mieli 4-2 po CT i zaczęli wychylać się i przegrali i teraz 12-13 i lipa z hajsem....

teraz 5-3 na eko i zmiast poczekać na ruch TT zaczeli wychylac masowa i się wyłożyli w 10 sec, zero mozgu
Czy Ty kiedykolwiek cos wygrales??
Dzien w dzien Twoje posty to same narzekania, jak to ktos nie spierdzielil czegos :p

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Czy Ty kiedykolwiek cos wygrales??
Dzien w dzien Twoje posty to same narzekania, jak to ktos nie spierdzielil czegos :p

Zwycięstw nie komentuje, natomiast głupie porażki a i owszem, a ostatnie dużo tego, a nie lubie trzymać tego w sobie wieć sobie piszę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom