>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,8K

prezes96

Użytkownik
Mina na dziś? Nasza repra. Wszyscy idą w overy w typach dnia i w analizach dotyczących eliminacji, a ja poczekam do składu jaki będzie na ten mecz. Jeżeli zagramy z Linettym za Milika, (powinien tam być Teo albo Wilczek) to ja ciężko te overy widzę.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Mina na dziś? Nasza repra. Wszyscy idą w overy w typach dnia i w analizach dotyczących eliminacji, a ja poczekam do składu jaki będzie na ten mecz. Jeżeli zagramy z Linettym za Milika, (powinien tam być Teo albo Wilczek) to ja ciężko te overy widzę.
To samo zauważyłem, wszyscy hajs potracą. A i underów się nie da pograć bo śmieszne kursy rzędu 1.50 są. Mecz zdecydowanie no bet

miqer120 763

miqer120

Użytkownik

Dlatego ja bezpiecznie w Polske i over 1,5. Dwie powinni wcisnąć, ale też nie przeczuwam jakiegoś pogromu.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ostatnio na forumku widzę, że modne stało się straszenie prokuraturą. Ostatnio Perek jak chciał bana wyrwać ????
Ale czaisz? Gościu straszy mnie prokuraturą za oskarżanie o oszustwo bo ziomek kopiuje typy od jakiegoś gościa z Singapuru i je tłumaczy w translatorze. ZA PŁATNE TYPY W NIELEGALNYCH BUKMACHERACH INTERNETOWYCH. Faktycznie prokuratura się mną zajmie ????

prezes96 27,8K

prezes96

Użytkownik
Na kilka meczy dzisiejszych poczekałbym na LIVE:
Wybrzeże - Wisła
PPD - Metalurg
Bala - Veszprem
Pick - Komloi
Mosir Krosno - AZS Koszalin
Spotkania w których moim zdaniem różne scenariusze się mogą zdarzyć i z obstawieniem poczekam

zizouu 191

zizouu

Użytkownik

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;D. Dzumhur - A. Karatsev&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - ilość gemów&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: więcej niż 9.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.73&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
✅

zizouu 191

zizouu

Użytkownik

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;S. Stakhovsky - Y. Hanfmann&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Y. Hanfmann&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;3.00 ⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom