słaby początek dnia 1na3
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Dimitrov G. - Gasquet R.</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">1 set - ilość gemów</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: więcej niż 9.5</td><td class="odd">1.95</td></tr></tbody></table>
siedzina gospodarza
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Donskoy E. - Fayziev S.</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">mecz</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: Fayziev S.</td><td class="odd">2.40</td></tr></tbody></table>
znając Dimitrova to w tym secie jeszcze jest wszystko możliweA Dimitrov gra jak profesor. Rysiek ciężko będzie miał coś jeszcze ugrać
stosur win 2 set
1.70
Nao hibino win 2,40
Szczęście masz bo wykreczował , ale powiedz mi po co grać Tomica +1.5 skoro on w ostatnich meczach w Azji ugrywał 4 gemy z Belluccim i 4 gemy z Careno grajac mecze na stojaka ?Nie mam słów 3 kupony i wszedzie mi uwali po 1 typie... jeden Del Potro, drugi Garcia Lopez, teraz Tomic +1,5, tamci prowadzili po 1-0 w setach, ten namiast po przełamaniu dostał raka i móżg się wyłączył.. ale to jest szczescie..