>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;koszykowka&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Minnesota Lynx - L.A. Sparks&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;zwycięzca meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Minnesota Lynx&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.50 ⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

K 43

krak

Użytkownik
a propos znikania z forum to ja mam pytanie, bo użytkownik Kuchcik widzę wrócił do forumowania a był okres, że był u kogoś z forum na czarnej liście za jakiś nieoddany hajs. Nie chce siać fermentu ani atakować Kuchcika ale rozumiem, że wszystko się wyjaśniło? Kuchcik nic personalnego tak tylko pytam. Chyba, że ja mylę nicki.
w ogóle w końcu mogę coś napisać w dawnych DNTB, musiałem spamować w offtopic żeby tu coś dodać a akurat wróciłem do zabawy. ogólnie dużo spoko typów tutaj, propsy lecą.

perek99 28,6K

perek99

Użytkownik
DAJCIE MI BANA I TAK JESTEM JUŻ TRUPEM

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
a propos znikania z forum to ja mam pytanie, bo użytkownik Kuchcik widzę wrócił do forumowania a był okres, że był u kogoś z forum na czarnej liście za jakiś nieoddany hajs. Nie chce siać fermentu ani atakować Kuchcika ale rozumiem, że wszystko się wyjaśniło? Kuchcik nic personalnego tak tylko pytam. Chyba, że ja mylę nicki.
Nie mylisz nicków. Wszystko ok od długiego czasu.

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik

w ogóle w końcu mogę coś napisać w dawnych DNTB, musiałem spamować w offtopic żeby tu coś dodać a akurat wróciłem do zabawy. ogólnie dużo spoko typów tutaj, propsy lecą.
też tak mi się wydawało, ale nie byłem pewien
teraz mnie utwierdziłeś ????
również nie chcę kręcić afery, ale jednak coś nie coś kojarzę i historia na hajs warta wyjaśnienia ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Bukmacherka super rzeczą jest. Też kiedyś wtapiałem, ale od dłuższego czasu jestem na sporym plusie w rozrachunku długoterminowym. Perek głowa i członek do góry, to że przejechałeś się raz to nie oznacza nie wiem jakiegoś skończonego życia dla Ciebie. Weź się do kuhwy nędzy w garść, jak prawdziwy facet, sam nie wchodź na forum, na stronę buka, a nie skomlasz o bana...

Otrzymane punkty reputacji: +1
piotrex007 122,6K

piotrex007

Użytkownik

Kumpel dostał takiego maila, ja nie, ale akurat tak się składa, że wpłacałem tam dziś 150zł i grałem na mundial po kursie 2,3. Wysłałem maila o spełnieniu warunków, ciekawe, czy dostanę bonus, bo jeśli nie, to trochę dziwne, skoro piszą, że dla wszystkich graczy :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom