podbijam daje taki sam typ kurs 1.9 skra 2 set
na początku wisiało opóźnione, więc może jeszcze nie zaczeli.Stream miał lecieć od 15 na YT ale też się nie zaczął.
up.Ludziska!
Znajomy mi poleca (koszykówka) pograć dziś na Brescie po 1,76 i uważa że to promo, widziałem jak wjechał w to krajową...w Norwegi :]
Chciał bym poznać zdanie jeszcze kogoś ogarniającego kosza. Ktoś coś ?
to jest największy głąb na tym forum. Ma bana na udzielanie się tutaj bo podawał kursy 2-3 razy większe i rozliczał na plus, ale czekam jeszcze na info od jednej osoby i wjeżdżam grubo.Magik90 - Gawronix ogarnia dobrze kosza europejskiego, a w temacie dał typ na Brescie. Co 2 głowy to nie jedna, więc może rzeczywiście warto.
Oceniam go tylko pod kątem typów, które podaje z koszykówki u siebie w dziale, a wygląda to dobrze. Po skuteczności typów, myślę, że wiedzy i wyczucia co do typów, odmówić mu nie można.to jest największy głąb na tym forum. Ma bana na udzielanie się tutaj bo podawał kursy 2-3 razy większe i rozliczał na plus, ale czekam jeszcze na info od jednej osoby i wjeżdżam grubo.
Troszkę farcik, bo Motor bez żadnej bramki z fast breaka, uratowało tempo narzucone przez Holstebro.Na teraz lżej :
HC Motor - Holstebro
Typ : Motor over 33,5
@2,15
PSG - kobiety under 10RR @2,25