>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Mitra Kukar - Sriwijaya
Gol w Indonezji to pewka dla mnie po przerwie. Co tam się działo, gospodarze mieli chyba z 5-6 setek takich konkretnych (dwa sam na sam, oddawane strzały z 7 metrów) Tylko mega surowa skuteczność.
Jak tam nic nie wpadnie to będą jaja, przecież do przerwy mogły spokojnie 2-3 gole wpaść. Mecz mega otwarty, niech tylko zaczną trafiać w bramkę, bo setek pewnie będzie jeszcze z 5-6 ????
Pewka: over 0,5 @1,4
Azjan over 1 @1,8

Otrzymane punkty reputacji: +8
szpil 313

szpil

Użytkownik
Przeciez Radwanska nawet nie podejmuje ryzyka grania po kątach, podaje cały czas na nią i tylko czeka aż tamta zrobi błąd. WTA to jednak patologia.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
I jak taka parodia tenisa mogła dojść do finału?
To nie jest parodia tenisa, tylko zagubiona dziewczyna w finale wielkiego turnieju, która nie potrafi uspokoić emocji. Do tego próbuje nie pokazywać frustracji, a pewnie w środku się gotuje.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
w ogóle te staty na becie to jakaś ściema, pokazują w Indonezji zero celnych gospodarzy a oni mieli 2-3 celne, bo oglądałem ????
overek 0,5 wejdzie ????

Otrzymane punkty reputacji: +16
applause 2,4K

applause

Użytkownik
To nie jest parodia tenisa, tylko zagubiona dziewczyna w finale wielkiego turnieju, która nie potrafi uspokoić emocji. Do tego próbuje nie pokazywać frustracji, a pewnie w środku się gotuje.
Wielkie to są szlemy. Nie takie zagubione sarenki wygrywały takie turnieje

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Teraz jak postawiła wszystko na jedną kartę to jakoś to wyglądą tylko jakieś 3/4 gemy za późno.
@jak można tak słabo grać na takim poziomie przy siatce to ja nie wiem..

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Wczoraj to Radwańska z zadyszką schodziła z kortu, a dziś schodzi jak z pokazówki - uśmiechnięta i wypoczęta ;) Brawo Aga, jakkolwiek brzmi przy dzisiejszej dyspozycji Konty :p

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Tak przeglądam co jeszcze dziś z tenisa można i myślę że warto spróbować dodin 2:0 + Voegele @2.37
Dodin ostatnio dobra gra wygrane mecze, gdzie często nie była stawiana w roli faworyta, Voegele bardziej doświadczona od swojej rywalki myśle, że kurs warty gry.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom