>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
M 2,5K

mati89

Forum VIP
skąd te wzrosty na Svitolinę? rano 3,50 teraz 4,33 :eek:

Value bo aga gra bardzo dobrze?
fakt, gra świetnie ale trzeba też przyznać że rywalki grały tragicznie. Od wczorajszej gry Shvedovej aż oczy bolały. Caro też zagrała słabiutko popełniając masę pomyłek. Jasne, powiesz że to zasługa Radwańskiej bo jest jak ściana i wszystko wraca ale Aga jest do pokonania co pokazała Kuza niedawno.

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik

fakt, gra świetnie ale trzeba też przyznać że rywalki grały tragicznie. Od wczorajszej gry Shvedovej aż oczy bolały. Caro też zagrała słabiutko popełniając masę pomyłek. Jasne, powiesz że to zasługa Radwańskiej bo jest jak ściana i wszystko wraca ale Aga jest do pokonania co pokazała Kuza niedawno.
akurat z kuza agnieszce bardzo zle sie gra od zawsze wystarczy spojrzec na h2h.. jak dla mnie aga to wezmie, raz ze h2h dla niej bardzo korzystne a dwa ze tu w Azji od paru sezonów gra bardzo dobrze

F 129

fascio

Użytkownik

Dla mnie zwyczajnie to jest szukanie na sile wysokiego kursu nie pokrytego żadnym sensownym argumentem

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Dla mnie zwyczajnie to jest szukanie na sile wysokiego kursu nie pokrytego żadnym sensownym argumentem
szukanie wysokiego kursu na siłę było wczoraj, kiedy ktoś próbował grać Shvedovą ;) jak wczoraj typowałem zwycięstwo 2-0 Agi tak sądzę, że dziś Svita powalczy i ugra przynajmniej seta, a przy 3-setówce kurs 4,33 przedstawia jakieś value nieprawdaż? ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom