artorrotorro
Użytkownik
Basilishvili - Rosol @2,5 przy stanie 6:7 1:0
365
365
gdyby Fogini wygral szlema to by dopiero byl cud nad cudami.Jak ten Marin wygrał US Open..pozostanie jedną z największych zagadek w dziejach tenisa.W meczu dwóch pajaców Nicka i Gaela biere over 21,5.
Chyba jednak bedzieMonfis przegra 0-2 w setach , nawet tb nie bedzie ????
Basilishvili - Rosol @2,5 przy stanie 6:7 1:0
365
Value bo aga gra bardzo dobrze?Svitolina @ 3.20 value dnia.
fakt, gra świetnie ale trzeba też przyznać że rywalki grały tragicznie. Od wczorajszej gry Shvedovej aż oczy bolały. Caro też zagrała słabiutko popełniając masę pomyłek. Jasne, powiesz że to zasługa Radwańskiej bo jest jak ściana i wszystko wraca ale Aga jest do pokonania co pokazała Kuza niedawno.Value bo aga gra bardzo dobrze?
akurat z kuza agnieszce bardzo zle sie gra od zawsze wystarczy spojrzec na h2h.. jak dla mnie aga to wezmie, raz ze h2h dla niej bardzo korzystne a dwa ze tu w Azji od paru sezonów gra bardzo dobrzeskąd te wzrosty na Svitolinę? rano 3,50 teraz 4,33
fakt, gra świetnie ale trzeba też przyznać że rywalki grały tragicznie. Od wczorajszej gry Shvedovej aż oczy bolały. Caro też zagrała słabiutko popełniając masę pomyłek. Jasne, powiesz że to zasługa Radwańskiej bo jest jak ściana i wszystko wraca ale Aga jest do pokonania co pokazała Kuza niedawno.
Dla mnie zwyczajnie to jest szukanie na sile wysokiego kursu nie pokrytego żadnym sensownym argumentemskąd te wzrosty na Svitolinę? rano 3,50 teraz 4,33
fakt, gra świetnie ale trzeba też przyznać że rywalki grały tragicznie. Od wczorajszej gry Shvedovej aż oczy bolały. Caro też zagrała słabiutko popełniając masę pomyłek. Jasne, powiesz że to zasługa Radwańskiej bo jest jak ściana i wszystko wraca ale Aga jest do pokonania co pokazała Kuza niedawno.
szukanie wysokiego kursu na siłę było wczoraj, kiedy ktoś próbował grać Shvedovą jak wczoraj typowałem zwycięstwo 2-0 Agi tak sądzę, że dziś Svita powalczy i ugra przynajmniej seta, a przy 3-setówce kurs 4,33 przedstawia jakieś value nieprawdaż?Dla mnie zwyczajnie to jest szukanie na sile wysokiego kursu nie pokrytego żadnym sensownym argumentem