>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
hohohoh wjezdzamy !
berlin @ 2,25
berlin 3-0 @ 7,0
bet365
rezerwy w kedzierzynie, witczak na przyjeciu zator toniutti i mlodziaki mozna wjezdzac ;] po drugiej stronie calkiem fajna paka kromm kovacevic bedzie moc ;]
e; ja mam mocno to 3-0 naprawde.... za srednia krajowa bo wyjeli im dwoch przyjmujacych a to jest bardzoo duzo. zaksa bez przyjecia nie pogra.

Otrzymane punkty reputacji: +3
fortunka17 801

fortunka17

Użytkownik
hohohoh wjezdzamy !

berlin @ 2,25

berlin 3-0 @ 7,0

bet365

rezerwy w kedzierzynie, witczak na przyjeciu zator toniutti i mlodziaki mozna wjezdzac ;] po drugiej stronie calkiem fajna paka kromm kovacevic bedzie moc ;]

e; ja mam mocno to 3-0 naprawde.... za srednia krajowa bo wyjeli im dwoch przyjmujacych a to jest bardzoo duzo. zaksa bez przyjecia nie pogra.

przecież nie do końca to są rezerwy zaksy

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;bet&quot; data-reactid=&quot;.8.4.1&quot;&gt;&lt;tbody data-reactid=&quot;.8.4.1.0&quot;&gt;&lt;tr data-reactid=&quot;.8.4.1.0.0&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot; data-reactid=&quot;.8.4.1.0.0.1&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th title=&quot;Bala Town - Newtown&quot; class=&quot;&quot; data-reactid=&quot;.8.4.1.0.0.2&quot;&gt;Bala Town - Newtown
&lt;/th&gt;&lt;td class=&quot;odd &quot; data-reactid=&quot;.8.4.1.0.0.4&quot;&gt;2.88 ✅
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tip-row&quot; data-reactid=&quot;.8.4.1.0.1&quot;&gt;&lt;td colspan=&quot;4&quot; class=&quot;opportunity&quot; title=&quot;Bala Town&quot; data-reactid=&quot;.8.4.1.0.1.0&quot;&gt;Bala Town
kto strzeli 1 gola w meczu?
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;STS
&lt;table class=&quot;bet&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1&quot;&gt;&lt;tbody data-reactid=&quot;.a.4.1.0&quot;&gt;&lt;tr data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0.1&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th title=&quot;Szachtar - Ługańsk&quot; class=&quot;&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0.2&quot;&gt;Szachtar - Ługańsk
&lt;/th&gt;&lt;td class=&quot;odd &quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.0.4&quot;&gt;1.65 ✅
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tip-row&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.1&quot;&gt;&lt;td colspan=&quot;4&quot; class=&quot;opportunity&quot; title=&quot;mniej niż 1.5&quot; data-reactid=&quot;.a.4.1.0.1.0&quot;&gt;mniej niż 1.5
mecz : ilość goli
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;STS

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
@Zizouu
grając taką ilość typów w STS jaką nas tutaj zasypujesz jesteś chociaż na zero?
W typach na żywo to są tylko propozycję jak bym grał to podawałbym stawki, jeśli ktoś chcę to może korzystac i grac za tyle ile mu się podoba, myślę że warto

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
W typach na żywo to są tylko propozycję jak bym grał to podawałbym stawki, jeśli ktoś chcę to może korzystac i grac za tyle ile mu się podoba, myślę że warto
Marnujesz swój czas, żeby podawać propozycje, których sam nie grasz, czy może rzucasz typy na pałę bez żadnej analizy?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom