>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Dramat to jest granie betow które się tutaj pojawiaja. Przeciez ich jest tak dużo, w dodatku live, że nawet nie ma czasu na namysl czy faktycznie warto. Jesli to gracie, to podziwiam.

Otrzymane punkty reputacji: +10
lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Dramat to jest granie betow które się tutaj pojawiaja. Przeciez ich jest tak dużo, w dodatku live, że nawet nie ma czasu na namysl czy faktycznie warto. Jesli to gracie, to podziwiam.
Nie, ja tego nie gram. Ja obserwuje swoje zdarzenia i je obstawiam , a tu czasem korzystam z podpowiedzi do moich typów
Komentuje tylko to co napisał kolega

D 570

duff999

Użytkownik
To drugi moment w meczu gdzie Zverev przegrywa 12 piłek z rzędu bez odpowiedzi.
Nie ma wielkich szans z tak biegającym i co najwazniejsze returnujacym dzis b dobrze Ferrerem.

H 902

hank

Użytkownik
Spoko, ja też :p
Lubię grać katki, ale najlepiej to się na nich wychodzi na turniejach, w fazie pucharowej albo w ostatniej kolejce grupowej. A tak, to możesz dobrze kombinować, a i tak braknie, 4 do przerwy przecież były. Jestem więcej niż pewny, że jakby to był np. 1/4 Copa to spokojnie w końcówce by ktoś tą szóstą złapał.

Edmund fajny progres zanotował, da się oglądać tego chłopaka.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Lubię grać katki, ale najlepiej to się na nich wychodzi na turniejach, w fazie pucharowej albo w ostatniej kolejce grupowej. A tak, to możesz dobrze kombinować, a i tak braknie, 4 do przerwy przecież były. Jestem więcej niż pewny, że jakby to był np. 1/4 Copa to spokojnie w końcówce by ktoś tą szóstą złapał.

Edmund fajny progres zanotował, da się oglądać tego chłopaka.
W tym meczu też chcieli złapać, tylko sędzia nie chciał dawać w drugiej połowie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom