to jest dramat ????On zaraz Ci odpowie, że zaraz skisniesz jak zobaczysz jego kolejne wygrane... co z tego jak wcześniej możesz pozbyć się całej swojej kasy na jego typach.
Nie, ja tego nie gram. Ja obserwuje swoje zdarzenia i je obstawiam , a tu czasem korzystam z podpowiedzi do moich typówDramat to jest granie betow które się tutaj pojawiaja. Przeciez ich jest tak dużo, w dodatku live, że nawet nie ma czasu na namysl czy faktycznie warto. Jesli to gracie, to podziwiam.
psy szczekaja karawana jedzie dalej...grasz te typy czy tak jak zizou podajesz bo nie masz co z czasem robic?
Brisbane Roar - Melbourne Victory over 0,5 HT @1.57
Nie denerwuj mnie nawet.Grałeś te kartki w Paragwaju?
Spoko, ja teżNie denerwuj mnie nawet.
Lubię grać katki, ale najlepiej to się na nich wychodzi na turniejach, w fazie pucharowej albo w ostatniej kolejce grupowej. A tak, to możesz dobrze kombinować, a i tak braknie, 4 do przerwy przecież były. Jestem więcej niż pewny, że jakby to był np. 1/4 Copa to spokojnie w końcówce by ktoś tą szóstą złapał.Spoko, ja też
W tym meczu też chcieli złapać, tylko sędzia nie chciał dawać w drugiej połowie.Lubię grać katki, ale najlepiej to się na nich wychodzi na turniejach, w fazie pucharowej albo w ostatniej kolejce grupowej. A tak, to możesz dobrze kombinować, a i tak braknie, 4 do przerwy przecież były. Jestem więcej niż pewny, że jakby to był np. 1/4 Copa to spokojnie w końcówce by ktoś tą szóstą złapał.
Edmund fajny progres zanotował, da się oglądać tego chłopaka.