Wyczuwam bramkę z powietrza - tam, bez względu na wejście w mecz, Rzeźniczak nie będzie mieć dużo do gadania. Przy Doscie, a nawet Ruizie wygląda blado.Limit fatalnych meczów Rzeźniczaka musi się kiedyś skończyć.
Akurat to będzie dzisiaj? Legła dostanie wpier*** i tyle w temacie. Jak się kasy nie inwestuje w drużynę a trenera się zatrudnia uj wie skąd to są efekty. Raz się udało awansować przez mega łatwą drabinkę i to jeszcze w bólach i tyle starczy na najbliższe 50 lat. W sumie jak wejdzie nowa reforma, to Legła nigdy nie wejdzie już do LM.Limit fatalnych meczów Rzeźniczaka musi się kiedyś skończyć.
To graj undery, a po meczu zobaczymy kto będzie hajs liczyłLimit fatalnych meczów Rzeźniczaka musi się kiedyś skończyć.
Chyba -1.5pograne na Sporting -1 1.72 ???? jak wszyscy to wszyscy ????
akurat grałem overTo graj undery, a po meczu zobaczymy kto będzie hajs liczył
hamuj emocje i pisz normalnie nazwy klubówAkurat to będzie dzisiaj? Legła dostanie wpier*** i tyle w temacie. Jak się kasy nie inwestuje w drużynę a trenera się zatrudnia uj wie skąd to są efekty. Raz się udało awansować przez mega łatwą drabinkę i to jeszcze w bólach i tyle starczy na najbliższe 50 lat. W sumie jak wejdzie nowa reforma, to Legła nigdy nie wejdzie już do LM.
W Lizbonie nie pamiętają swojego byłego napadziora :;/:ejjjj patrzcie ???? ???? ????
http://www.24liveblog.com/show?img=//cdn4.24live.co/images/2016/09/28/1475000509475144.jpg
u mnie nie ma problemówczy ktoś ma konto w Betssonie i ma problem z zalogowaniem się?
Tak samo Wisła to nie Sporting.Sporting to nie bvb
Legia znow nie straci tak szybko
Chyba -1.5
Po tym co ten klub wyprawia nie da się normalnie. Na przestrzeni ostatnich kilku lat tyle razy coś odwalili, że się nie da. A wierzyłem że coś powalczą z BVB, teraz wiara się skończyła.hamuj emocje i pisz normalnie nazwy klubów
każdy wie jak Legia awansowała, ale gorzej grać na pewno nie będzie. Cudów nie ma co oczekiwać, ale też nie ma co przesadzać z tym Sportingiem.