Wczoraj tak kategorycznie pisałeś o barcelonie i straciłem kurs 3,xx :? :zoltakartka:
gdzie to ogladasz?kobitki besiktASU +1,5 smialo
lekko win tez mozna
w pierwszym secie poszedl run na kilkanascie pkt, ale juz ogarnely przyjecie
Pisać to każdy sobie może. Koniec końców Ty decydujesz czy zagrać czy nie.Wczoraj tak kategorycznie pisałeś o barcelonie i straciłem kurs 3,xx :? :zoltakartka:
Wiadomo, ale jak ktoś pisze z przekonaniem, że "absolutnie broń bóg nie" + ma jakąś tam reputacje, a ja nie oglądam meczu, to odpuściłem. Ale jak widać nie ma się co sugerować bo nawet kilkaset/tysięcy reputacji o niczym nie świadczy.Pisać to każdy sobie może. Koniec końców Ty decydujesz czy zagrać czy nie.
Poza tym, co to jest dla Barcelony wygranie meczu z takiej sytuacji, tym bardziej ze średnim europejskim zespołem.
Stary dobry Inigo :zoltakartka:Cervantes 1 set
2.00
BET365
jak sie nie blokuje przy wolnych to tak jestAl Dharfa over 1.5 gola - 2.50
BTS - 5.00
Prawdę pisał, Barcelonie wyszła jedna akcja, potem zamieszanie po rożnym i wygrali, ale z tego co pokazywali wcześniej to absolutnie nie wynikało, że są w stanie strzelić coś więcej jak 1 gola.Wiadomo, ale jak ktoś pisze z przekonaniem, że "absolutnie broń bóg nie" + ma jakąś tam reputacje, a ja nie oglądam meczu, to odpuściłem. Ale jak widać nie ma się co sugerować bo nawet kilkaset/tysięcy reputacji o niczym nie świadczy.
Koniec końców dzisiaj takie bilbao nie jest żadną miną, prędzej sztucznie pompowany hajp na astanę, więc po co pisać takie bzdury?
vasely 1 set win 1.50