>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wczoraj tak kategorycznie pisałeś o barcelonie i straciłem kurs 3,xx :? :zoltakartka:
Pisać to każdy sobie może. Koniec końców Ty decydujesz czy zagrać czy nie.

Poza tym, co to jest dla Barcelony wygranie meczu z takiej sytuacji, tym bardziej ze średnim europejskim zespołem.

xanthiq 92

xanthiq

Użytkownik
Pisać to każdy sobie może. Koniec końców Ty decydujesz czy zagrać czy nie.

Poza tym, co to jest dla Barcelony wygranie meczu z takiej sytuacji, tym bardziej ze średnim europejskim zespołem.
Wiadomo, ale jak ktoś pisze z przekonaniem, że &quot;absolutnie broń bóg nie&quot; + ma jakąś tam reputacje, a ja nie oglądam meczu, to odpuściłem. Ale jak widać nie ma się co sugerować bo nawet kilkaset/tysięcy reputacji o niczym nie świadczy.

Koniec końców dzisiaj takie bilbao nie jest żadną miną, prędzej sztucznie pompowany hajp na astanę, więc po co pisać takie bzdury?

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Wiadomo, ale jak ktoś pisze z przekonaniem, że &quot;absolutnie broń bóg nie&quot; + ma jakąś tam reputacje, a ja nie oglądam meczu, to odpuściłem. Ale jak widać nie ma się co sugerować bo nawet kilkaset/tysięcy reputacji o niczym nie świadczy.

Koniec końców dzisiaj takie bilbao nie jest żadną miną, prędzej sztucznie pompowany hajp na astanę, więc po co pisać takie bzdury?
Prawdę pisał, Barcelonie wyszła jedna akcja, potem zamieszanie po rożnym i wygrali, ale z tego co pokazywali wcześniej to absolutnie nie wynikało, że są w stanie strzelić coś więcej jak 1 gola.

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
To jeszcze dla Zabawy w ZEA - over 2.5 gola - 3.50
3 gol goście - 10.00
pewnie będzie doliczone z 5 minut + może łamaka zrobią jak to w pucharach często

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom