>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Sporting powyżej 3.5 gola @ 2.00

To trzeba pograć .
Całoroczny
Lepiej odczekać początek po przerwie. Powinni te 10-15 minut wytrzymać na koncentracji w tyłach i później znowu siądą.
Przedziały gola Sportingu do 80&#39; jak kurs urośnie właśnie tak po kwadransie wg mnie najlepsze do gry

jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Ogląda ktoś Juve ? Mam ako Sporting -1.5 i Juve -2.5, oferują już całkiem sporo i zastanawiam się czy zamykać, czy Juve jeszcze wciśnie ?

galica13 522

galica13

Użytkownik
Warto jutro na Mishę Zvereva? Serwuje niesamowicie na tym turnieju, a Fabio wręcz przeciwnie. Poza tym grali ze sobą cztery razy i oba na ziemi wygrał Fognini, a oba na hardzie Zverev po 2:0. Fabio połamać mu będzie nie tak trudno zaś, a sam będzie trzymał serwis.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
14,5 rożnych w meczu Legii po 2,1 w Bet365, polecam bo 6 rożnych w takim meczu to jest nic, Sporting będzie dalej atakował a Legia nie ma nic do stracenia to też coś nabiją.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Panowie, Juve wciśnie ? Mam ich na -2,5.
Podobnie z Monaco, są jakieś szanse ? Bo po statystykach lipa widzę, ale jak się nie ogląda to statystyki można sobie wsadzić ???? .
A co do Legii, to Sporting już trochę odpuścił sobie, jedna pewnie dołożą patrząc na obronę Legii, ale nie więcej.

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Panowie, Juve wciśnie ? Mam ich na -2,5.

Podobnie z Monaco, są jakieś szanse ? Bo po statystykach lipa widzę, ale jak się nie ogląda to statystyki można sobie wsadzić ???? .

A co do Legii, to Sporting już trochę odpuścił sobie, jedna pewnie dołożą patrząc na obronę Legii, ale nie więcej.

Ja potrzebuje bramek we Francji ale jak przeglądałem teraz relacje tekstową live to wychodzi mi na to, że jest niesamowita lipa i na bramki się nie zanosi :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom