>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
bykovic 12,1K

bykovic

Użytkownik
no wiesz...ja tam jak widzę pieniądze leżące na ziemi to podnoszę :]
Mi tam szkoda kręgosłupa czasami żeby się schylać po drobne ????

Z zasady już od lat nie obstawiam polskich drużyn ani grajków.
Z Legia wiadomo - piach grają - ale przebłyski i takie drużyny mają.
A jak wszyscy chórem śpiewają że pewniak to tym bardziej nie tykać.
Pzdr i powodzenia

minglee 312

minglee

Użytkownik
Juventus pyknie dinamo tak samo łatwo jak zrobił to lyon a poddawanie pod wątpliwość czystej 1 w meczu Legii to szczyt naiwniactwa ???? jedynie bvb - real mimo formy obu drużyn jest dla mnie niewiadomą

bykovic 12,1K

bykovic

Użytkownik
...a poddawanie pod wątpliwość czystej 1 w meczu Legii to szczyt naiwniactwa ???? ...
Być może, ale jakbym miał typować to:
X kurs 6,5
X2 kurs 4
hc Legia +2,5 kurs 1,45
hc Legia +2,5, +3 kurs 1,32

wszystko z całorocznego.

&quot;widzimy&quot; się po meczu ;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Muguruza przez te swoje głupie pozy mimozy przegrywa coraz więcej meczy. Z krówką może dzisiaj i wygra.
To trwa już trochę czasu. Nie każdy potrafi sobie poradzić po zwycięstwie w GS i potwierdzić słuszność tego sukcesu w dalszej perspektywie czasu.

Cilic też wydaje się być dobrym przykładem.

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Być może, ale jakbym miał typować to:
X kurs 6,5
X2 kurs 4
hc Legia +2,5 kurs 1,45
hc Legia +2,5, +3 kurs 1,32

wszystko z całorocznego.

&quot;widzimy&quot; się po meczu ;)
cze
podobne typy widziałem w meczu vs BvB , sam wiesz jak się skończyło
co przemawia za tym żeby pograć +2,5 na Legie za 1,45 ? pytam bo serio daleki jestem od grania trzydrogowo czegoś po kursie 1.2 np. Sporting, ale nie mogę sobie wyobrazić że tutaj innego wyniku niż 3-4 : 0 , no max 4:1 jakimś cudem ????

galica13 522

galica13

Użytkownik
Właśnie dlatego nienawidzę Janković i jest na czarnej liście. Ona przegrywa z Bogdan czy Tsurenko, żeby potem wygrywać z zawodniczkami z TOP 10. Ta sama szkoła co Bouchard i inne

bykovic 12,1K

bykovic

Użytkownik
cze
podobne typy widziałem w meczu vs BvB , sam wiesz jak się skończyło
co przemawia za tym żeby pograć +2,5 na Legie za 1,45 ? pytam bo serio daleki jestem od grania trzydrogowo czegoś po kursie 1.2 np. Sporting, ale nie mogę sobie wyobrazić że tutaj innego wyniku niż 3-4 : 0 , no max 4:1 jakimś cudem ????
Sporting to nie Dortmund. Ale jak pisałem - Legia gra piach okrutny, wg mnie ta drużyna w LM to nieporozumienie. Tylko że zaszły zmiany personalne, zazwyczaj jak wchodzi nowy trener to styl gry albo zostaje taki sam albo się delikatnie polepsza. Ja liczę na to drugie, pełna mobilizacja i remis, bądź przynajmniej pokrycie hc.
Bo jak nie ze Sportingiem to z kim?

galica13 522

galica13

Użytkownik
Muguruza to taka samo jak takie jedno inne kupsko z Czech które wygrało dwa Wimbledony &#39;ZAPIELDOLE Z CAŁEJ SIŁY GDZIE SIĘ DA&#39; i turniej wygrany. Jak nie wchodzi to przegrane w pierwszych rundach z byle kim. Zero techniki.
Inna sprawa, że Jankovic gra na wyjebce cały czas, ale przyjdzie mecz z kimś lepszym to się spina żeby udowodnić jaka to dobra ona nie jest

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Ale po co było grać na Muguruze po takim żałosnym kursie, przeciwko zawodniczce która była w finale ostatniego turnieju i to nie przypadkiem, tylko oglądałem wszystkie mecze i naprawdę grała na poziomie zbliżonym do swojego najlepszego, a Muguruzę sam opisałeś

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom