valentine28
Forum VIP
Envyus wygra 3:0 @1.80
Under 3.5 map @1.80
Under 3.5 map @1.80
ja daalemKtoś tam dawał Envy 3-0, a spróbowałem. Zobaczymy.
Oglądam, ale dopiero się wkręcam w dział E-sportu. Tamci z Epsilon 2 x FORCE'a przegrali jeśli tak to się nazywa ????ja daalem
po 1 mapie envy gladko 16:5 powinno wejsc 3:0 apex i kenny w formie ;d
Aż za gładko, patrząc na poprzednie wyniki tego zespołu na mirage'u. Pewnie skończy się 3:0, teraz mapa EnvyUs, także na 95% będzie 2:0. Zostaję cache, chyba największy opór postawi tam Epsilon, ale EnvyUs też dobrze grają na cache'u. Myslę, że LANowe doświadczenie pozwoli wziąć to Francuzom 3:0, chociaż przed meczem bardziej skłaniałbym się ku 3:1.ja daalem
po 1 mapie envy gladko 16:5 powinno wejsc 3:0 apex i kenny w formie ;d
Over 5.5 (Total Goals - Over/Under 5.5)
Shakhtar Donetsk U21 v Volyn Lutsk U21 Ukrainian
1.65
???? bez walki dwa sety fakt graja jeszcze ale tam seryjnie traca pktHyundai - Kepco puchar korei
Hyundai @ 1,66 bet365
pierwszy set wdupiony przy duzej przewadze ok ale w tym sezoie w korei nie ma szalu w ekipie hyundaia gdzie niedawno camejo gral smiga w tej chwili Toontje Van Lankvelt i ok powiedzmy solidny rzemieslnik ale trzon kitajcow zostal zatrzymany wiec dalej ma najlepszyc skosnych w lidze obok siebie. po rugiej stronie slabiutkie kebco ktore rok temu z koniem Stokrem niczego wielkiego nie ugralo a zastapil go teraz jak dlam nie mlodziak i no name Árpád Baróti ... pamietam ze skosni w kepco grali pozal sie boze...
Kitchee nie jest obecnym mistrzem kraju, a w zeszłym sezonie strzelili 32 bramki w 16 meczachPiłka Nożna, Hongkong
Hong Kong FC - Kitchee
Over 1.5 HT - > 1.775
Over 4.5 FT - > 2.20
Gospodarze totalni outsiderzy, tracą dużo bramek. Kitchee mistrz kraju, powinni nastrzelać. Polecam, kursy z całorocznego.
E: Dorzucam jeszcze over 3.5 FT -> 1.66
Rzeczywiscie przelamac Simona to taka sztuka... ????Jaziri dobry start ! ????
Zgadza się, moja pomyłka. W tym sezonie zdobyli drugie miejsce, a w poprzednim byli mistrzami. Co do goli, jak dla mnie padną.Kitchee nie jest obecnym mistrzem kraju, a w zeszłym sezonie strzelili 32 bramki w 16 meczach