Pograłem po kursie 5.0 wcześniej, ale to kobietki, więc lekko.peruwianki sa bardzo mocno zmeczone nie zdziwie sie jak dostana 3-0 ;];];];]
ja mam jeno za 400 win kuby po 3,75 daja juz 834pln ^^ dobrze ida peru bez mocy duzo graly jednym skladem ba skonczyly o 2 w nocy grac o final z argentyna przegraly go morale nie sa wysokie ;]Pograłem po kursie 5.0 wcześniej, ale to kobietki, więc lekko.
Flamengo- Cruzeiro
typ: over 11,5 RR
kurs: 1,5
Team Dignitas wygra 16 runde
kurs: 1,8
przegrali pierwszą pistoletówę, drugą pasowałoby wygrać, żeby zwycięsko wyjść ze swojej mapy, bez szaleństwa ze stawką.
zeby nie bylo powtórki z poprzedniegu meczu. Peruwianki silne były zazwyczaj jakies problemy w kadrze? Coś na ten temat wie cos?o luju ale je kubanki jada zero podjazdu jak tu sie 3-0 nie skonczy to sie mocno zdziwie
ale tutaj zupelnie inna historia peru o 2 naszego czasu gralo z argentyna o final dostaly po japach i po temacie sa mocno zmeczone a kubanki warunkami fizycznymi je teraz trzymaja mimo ze koncowke teraz kalecza. popredni mecz miedzy tymi ekipami zupelnie inna historia. graly w miare rowne ekipy a teraz koncowka turnieju zmeczenie odgrywa niebagatelna rolezeby nie bylo powtórki z poprzedniegu meczu. Peruwianki silne były zazwyczaj jakies problemy w kadrze? Coś na ten temat wie cos?
Jak by tak Peru nie podgonilo w drugim secie to bym obstawil 3:0. Ale zarobiony jestem na poprzednich dwóch wiec pasuje i dalej nie ruszam.ale ...
polecam zobaczyć później drugą bramkę Benedetto tak wogóle to hat trick w 25 minut nieźlehandi boca juniors 3.25 -3,5 ht handi 20 minut jeszcze a niezle lanie im robia u siebie mysle ze cos jeszcze dorzuca
Mogli przegrać już 9-16 a nie odstawiać taki cyrk w dogrywce.Cs go,. Dignitas win 2.1 bet365
:zoltakartka:handi boca juniors 3.25 -3,5 ht handi 20 minut jeszcze a niezle lanie im robia u siebie mysle ze cos jeszcze dorzuca