>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Cytat:
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał zksstal -&gt;

https://forum.bukmacherskie.com/...ml#post6123811

Jakby ktoś mógł niech przekazuje dalej na jakieś fora bukmacherskie, bo zamierzam im zrobić konkretną reklamę.

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
ponawiam :]
wszystko się bierze stąd, że my Polacy jesteśmy zawsze w szarej du..., praktycznie każdy rząd po 89r był antyspołeczny
ustawa tzw. hazardowa miała przykrócić &quot;jednorękich złodziei&quot;, a uderzyła w legalne internetowe zakłady bukmacherskie, a maszyny mają się dobrze, puściły z torbami kilkadziesiąt tysięcy Polaków
ustawa po prostu wycięła konkurencję dla złodziei, ktoś wziął kilka baniek lewizny i &quot;nie ma winnych wszyscy święci&quot;, szczególnie teraz ????
byle buk internetowy może nas dymać jak chce ponieważ jest to nielegalne
szkoda słów...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nie wiem chodzi mi to jak grał kiedyś mega agresywnie a teraz gra leciutko przez środek
Czasem mam wrażenie że przed turniejem jest wiadome kto wygra albo chociaż zajdzie daleko, ATP pilnuje porządku i jest im to na rękę by były roszady w rankingu , oraz by solidni gracze jak Puetz szybko się odbudowali i wrócili do gry.

Mimo wszystko Haase @ 2,11 pinnacle ,poszedł bo to trochę przegięcie jak Puetz się tak prześlizgnie do finału.

M 493

milo93

Użytkownik
Czasem mam wrażenie że przed turniejem jest wiadome kto wygra albo chociaż zajdzie daleko, ATP pilnuje porządku i jest im to na rękę by były roszady w rankingu , oraz by solidni gracze jak Puetz szybko się odbudowali i wrócili do gry.

Mimo wszystko Haase @ 2,11 pinnacle ,poszedł bo to trochę przegięcie jak Puetz się tak prześlizgnie do finału.
Puetz gra mega agresywnie ale regularności brak Hasse by trochę przycisnął to by wygrał

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom