:spokodfhgfh:
ponawiam :]https://forum.bukmacherskie.com/f149/dafabet-62783-7.html#post6123811
Jakby ktoś mógł niech przekazuje dalej na jakieś fora bukmacherskie, bo zamierzam im zrobić konkretną reklamę.
piękny kurs i dość pewnie ????Naomi jest w stanie powieść ukrainkę
Osaka @2,5
wszystko się bierze stąd, że my Polacy jesteśmy zawsze w szarej du..., praktycznie każdy rząd po 89r był antyspołecznyCytat:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał zksstal ->
https://forum.bukmacherskie.com/...ml#post6123811
Jakby ktoś mógł niech przekazuje dalej na jakieś fora bukmacherskie, bo zamierzam im zrobić konkretną reklamę.
</td> </tr> </tbody></table>
ponawiam :]
Ustawka i sprzedany pewnie?Co się stało z tym Hasse kiedyś grał agresywnie teraz jakies baloniki ????
Nie wiem chodzi mi to jak grał kiedyś mega agresywnie a teraz gra leciutko przez środek ????Ustawka i sprzedany pewnie?
Nie ma to jak dobrze rozpoczać dzień, a miałem grać 2:0 na Duckwortha ????Donaldson @ 2.39
Często tak gra jeśli nie jest w formie, a że w formie nie jest od 100 lat to tak to wszystko wygląda.Nie wiem chodzi mi to jak grał kiedyś mega agresywnie a teraz gra leciutko przez środek ????
Ale tak gra olewatorsko nie schodzi na nogach na odwal się :]Często tak gra jeśli nie jest w formie, a że w formie nie jest od 100 lat to tak to wszystko wygląda.
Drzewa ciężko ugiąć :]Ale tak gra olewatorsko nie schodzi na nogach na odwal się :]
Czasem mam wrażenie że przed turniejem jest wiadome kto wygra albo chociaż zajdzie daleko, ATP pilnuje porządku i jest im to na rękę by były roszady w rankingu , oraz by solidni gracze jak Puetz szybko się odbudowali i wrócili do gry.Nie wiem chodzi mi to jak grał kiedyś mega agresywnie a teraz gra leciutko przez środek
Serbka przegrała raczej sama z sobą ale to już taki jej urokJankovic @1,9 ????
Puetz gra mega agresywnie ale regularności brak Hasse by trochę przycisnął to by wygrałCzasem mam wrażenie że przed turniejem jest wiadome kto wygra albo chociaż zajdzie daleko, ATP pilnuje porządku i jest im to na rękę by były roszady w rankingu , oraz by solidni gracze jak Puetz szybko się odbudowali i wrócili do gry.
Mimo wszystko Haase @ 2,11 pinnacle ,poszedł bo to trochę przegięcie jak Puetz się tak prześlizgnie do finału.