>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
siarzewski 196

siarzewski

Użytkownik
I co z tego? Nic to nie da. Wniosek przechodzi wtedy, kiedy 2 z 3 współwłaścicieli jest &quot;za&quot;, wiec nie ma szans. Leśny i Wandzel trzymają razem.
wiem o tym, ale sam fakt złożenia takiego wniosku pokazuje, że to koniec współpracy i nie ma możliwości by wszyscy udziałowcy pozostali

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Co jest z tym basel Panowie ?
Nie dygaj, po przerwie zagraja lepiej. Taki maja styl ???? . Poza tym grali w pucharach w poprzednim tygodniu wiec zmeczenie musi byc.
A tak na marginesie co do meczu Legii...to teraz widac, ze zawodnicy wyraznie grali na zwolnienie Hasiego. Odrazy po jego odejsciu okazuje sie, ze potrafia jednak kopnac pilke do kolegi i oddac strzal.

5567 719

5567

Użytkownik
wiem o tym, ale sam fakt złożenia takiego wniosku pokazuje, że to koniec współpracy i nie ma możliwości by wszyscy udziałowcy pozostali
Jeszcze nic nie wiadomo. Sam dodał, że zrobił to &quot;pod wpływem emocji&quot;.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Co SK teraz przegrało 5vs4 grając full na eko to ja nie mam pytań...
Po pierwszej połowie 9:6 dla NaVi, Teraz sk powinno odrobić. Mam nadzieje że wygrają pistole ????

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Ja mam over na mecz, 2,5 brameczki w jednej połowie, hmm ciężko będzie ale jeśli gra będzie wyglądać tak samo to wystarczy nieco skuteczności.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
SK Gaming @1.66 5/10

Ja czekam na live. Jak przegrają pistolety to kurs powinien skoczyć ????
NaVi ostatnio rzadko grało mirage&#39;a, brazylijczycy we wrześniu dość często i prawie ze 100% winów, (jedna porażka z immortals się przytrafiła)
⛔⛔
???? TACO to jest jakaś tragedia od pewnego czasu, tak jakby sk grało 4v5. A NaVi? Jestem pod wrażeniem jak zmienili całkowicie swoją grę w przeciągu kilku dni, aż miło się ich ogląda ????

C 370

cinek9191

Użytkownik
⛔⛔
???? TACO to jest jakaś tragedia od pewnego czasu, tak jakby sk grało 4v5. A NaVi? Jestem pod wrażeniem jak zmienili całkowicie swoją grę w przeciągu kilku dni, aż miło się ich ogląda ????

Jestem mega zadwowolonY ???? CeEsIk dziś na duży ✅

i popieram twoją opinie.

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
⛔⛔
jakie mecze dalej i co gramy? SK nie pyklo ale dzieki za Fnatic

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Astralis- Optic
Astralis Win @1.40 5/10
Astralis -3.5 @1.80 4/10
Fnatic - Liquid Tutaj gramy gruuubo
Fnatic win @1.40 8/10
Fnatic -3.5 @1.80 7/10
SK- Virtus Pro
Zależy jakie kursy ale chyba w virtusów, bo taco gra kupę