e: Akurat się połamali do 30 przy serwisie wysokiego drewnianiego ^_^2set Shamasdin / Siljestrom @2,4 STS
e: Akurat się połamali do 30 przy serwisie wysokiego drewnianiego ^_^2set Shamasdin / Siljestrom @2,4 STS
Levadia Tallin - Tallina FC over 0.5 ht 1.7
Niestety Drewniany pokpił całkowicie sprawęe: Akurat się połamali do 30 przy serwisie wysokiego drewnianiego ^_^
co za patusy .... wygrali 6-1 by oddacknowle/melzer @ 2,35 bet365 live
solidny debel gra z ogorkami .. spokojnie powinni wrocic do meczu a w super tb pokazac wyzszosc.
warto over 5,5 rr do ht @1,85Bayern -6rr @1.90
Silejstrom to tylko i wyłącznie poziom challenger drewno które nic nie potrafi a w dodatku serwis go też zawodziNiestety Drewniany pokpił całkowicie sprawę
Skoro mają nabić dużo, to lepiej łapać over 6.5 na nich.Chelsea -2RR @2.05
Chelsea zawsze dużo korków nabija ????
Kurde ale ta wyjsciowa 11stka Chelsea ujowa. Graja z ogorami z Hull a nie z Man City a Conte wychodzi z 6-cioma defensywnymi zawodnikami 4+2. Pfff Conte masz pan jaja....?Skoro mają nabić dużo, to lepiej łapać over 6.5 na nich.
Ja tych rożnych nie gram, tylko mówię, że lepszy jest zakład na over drużyny niż handi.Kurde ale ta wyjsciowa 11stka Chelsea ujowa. Graja z ogorami z Hull a nie z Man City a Conte wychodzi z 6-cioma defensywnymi zawodnikami 4+2. Pfff Conte masz pan jaja....?
rożki cacywarto over 5,5 rr do ht @1,85
grałeś Francuza? było value na Brandsa, ja bezpiecznie o11.5 Niemca pobrałemHerbert jak zawsze dno bez serwisu później go pocieszy mahut
Nic nie grałem na niego nigdy chyba że przeciw ma tylko serwis i lata do siatki wymiany jest dnem nawet gorszym od Brandsagrałeś Francuza? było value na Brandsa, ja bezpiecznie o11.5 Niemca pobrałem