lamora365
Użytkownik
Ja niestety tylko śledzę jednym okiem relacje na całorocznym. Nie znam się na tej wesołej poludniowoamerykanskiej siatkówceSalwador-Honduras ogląda ktos ?
Ja niestety tylko śledzę jednym okiem relacje na całorocznym. Nie znam się na tej wesołej poludniowoamerykanskiej siatkówceSalwador-Honduras ogląda ktos ?
Trochę mnie nie było, wyjazd,wakacje i te sprawy. Po krótkiej przerwie wracamy do cs-a ????
Godzina 23:30
Intel gaming challenge
G3nerationX vs INTZ
G3nerationX -5.5 @1.8. 4/10
San Lorenzo 11 na 9 tylko, że już po meczu bo to dwumecz ale może im się zechce. Jak coś zwrot zaklepany.Deportivo La Guaira vs San Lorenzo over 2 polecam do gry kursy w okolicach 1-75-1,80.
remisik. +0,5 można było łapać nawet ponad 4,00 ????Guabira gol. Dobrze się zaczyna ???? Daleko do końca ale byli dogiem w okolicach 10:1 przed meczem.
Piekny mecz.Na wstępie zaznaczę że australijskim teamami mało co się interesuje. Prócz Athletico i renegades nie kojarzę więcej zespołów. Dlatego też że wszystkich tych meczów gram tylko jedno spotkanie.
1.
Godzina 3:00
EB Expo Sydney finals
Legacy vs Athletico
Athletico -4.5 @1.80 3/10
Jutro rozliczę i jutro gramy Esl One oraz Eleague. Będzie więcej okazji do zarobienia ????
Bramka na 2:2 w 90 minucie z rożnego po jakimś rykoszecie...Oriente Petrolero ~3,45 potrafili na wyjeździe pokonać Bolivar. W ostatniej kolejce wygrali u siebie gładko 3:1 z ekipą która ostatnio z Sport Boys wygrała na ich terenie 2:0.
Warto spróbować.
dubelek kobiet itf
Maria Jose Luque Moreno - Lucia Marzal Martinez 1 @ 1,44
Sesil Karatantcheva - Taylor Townsend 1 @ 2,55
1:0Alianza Petrolera +1 ~2,00 też warto
Edward gaming przegrali kursy ~15Dziś startują MŚ w LoLu, a nawet nie ma tematu założonego?
1. dzien więc stawka delikatna:
ROX Tigers - Albus (under 10,5 zniszczonych wież)
INTZ - Edward (under 10,5 zniszczonych wież)
@3,36 1/10
h2k - ahq (first blood) Jankos mial szanse, ale przeciwnik byl czujny
@1,83 1/10