>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
X 357

xxxl

Użytkownik
Siekiera zza firaną jest na pewno. Co podam tutaj to nic nie siada. Nie wiem kiedy Khimki ostatnio rzuciły 7 pkt w kwarcie :] Różnie to może być, overa nie skreślam, ale jak odwalą jeszcze taką kwartę to będzie koniec.
A Khimky nie grają wiekszości meczu krajowym składem ? Oglądasz to może albo widzisz rotacje składu ?
No i wiesz zapewne , ze ich ostatnie mecze to :
Strasbourg — BC Khimki — 65-54 (6-21, 28-13, 18-6, 13-14) 119 pkt
Cholet Basket — BC Khimki — 61-72 (12-21, 16-26, 17-11, 16-14) 133 pkt
Nanterre 92 — BC Khimki — 72-73 (18-20, 27-12, 12-20, 15-21) oraz 145 pkt w meczu z ultra overowym Nanterre
ale zapewne to wiedziałeś przed graniem tego typa
a odpowiedz na Twoje pytanie czyli kiedy ostatnio Khimky rzuciły 7 pkt brzmi - DOKŁADNIE 6 DNI TEMU !!
???? ))) Więc dlaczego to Cię dziwi ,ze znów rzucili coś podobnego ???? )

Otrzymane punkty reputacji: +1
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
A Khimky nie grają wiekszości meczu krajowym składem ? Oglądasz to może albo widzisz rotacje składu ?
Masz stream? Nie mogę znaleźć. Być może się przeliczyłem, myślałem że będą grać starterzy, a może faktycznie masz rację. Ostatnio na turnieju kilka dni temu grali normalnym składem.
@up
XXXL
Francuskie drużyny grają bardzo defensywnie, wolno i z dobrym difensem co sam wiesz, więc ja bym tu tak nie porównywał. Poza wyjątkiem może Cholet, które jak na Francję jest ofensywną ekipą. Zobaczymy. 43 pkt w tej kwarcie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
X 357

xxxl

Użytkownik
Masz stream? Nie mogę znaleźć. Być może się przeliczyłem, myślałem że będą grać starterzy, a może faktycznie masz rację. Ostatnio na turnieju kilka dni temu grali normalnym składem.
Nie mam streamu Rambo - mam tylko wyniki ostatnich meczy ???? ) No i wiedzę od mojego koleżki , który grał zawodowo kilkanaście lat i kiedyś powiedział mi fajną sprawę - &quot;Dlaczego w meczach pre-sezons pada zazwyczaj ok 20 pkt mniej niż pozniej w lidze zwłaszcza na początku&quot;

Odp : bo jak jesteśmy świeżo po siłowym , zwłaszcza w górach i idziemy grac pierwsze mecze to jakbym cegłówką do kosza rzucał ???? )

Unikaj grania overów jesli nie wiesz jakie treningi ostatnio miała druzyna ???? )

Pozdro

G 68

grota

Użytkownik
Kurna zastanawiałem się nad overem 4,5 kartek w meczu Lille... W końcu odpuściłem, a już 3 nabili przez 20 minut :dfdrgdf:
2. gol - Lille @1.66 Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom