Uff siadło. Ale ledwo, ledwo. Przez ostatnie 25 minut 2 rożne z czego 14. w 93'...Ukraina - Hiszpania (kobiety, u19)
over 13 RR @2.20 Bet365
Uff siadło. Ale ledwo, ledwo. Przez ostatnie 25 minut 2 rożne z czego 14. w 93'...Ukraina - Hiszpania (kobiety, u19)
over 13 RR @2.20 Bet365
emmen win 1.90
ksiegarniaLajovic 2 set 1.90
A Khimky nie grają wiekszości meczu krajowym składem ? Oglądasz to może albo widzisz rotacje składu ?Siekiera zza firaną jest na pewno. Co podam tutaj to nic nie siada. Nie wiem kiedy Khimki ostatnio rzuciły 7 pkt w kwarcie :] Różnie to może być, overa nie skreślam, ale jak odwalą jeszcze taką kwartę to będzie koniec.
Masz stream? Nie mogę znaleźć. Być może się przeliczyłem, myślałem że będą grać starterzy, a może faktycznie masz rację. Ostatnio na turnieju kilka dni temu grali normalnym składem.A Khimky nie grają wiekszości meczu krajowym składem ? Oglądasz to może albo widzisz rotacje składu ?
Mathieu P-H. @3 jeszcze ogarnie małpe
Nie mam streamu Rambo - mam tylko wyniki ostatnich meczy ???? ) No i wiedzę od mojego koleżki , który grał zawodowo kilkanaście lat i kiedyś powiedział mi fajną sprawę - "Dlaczego w meczach pre-sezons pada zazwyczaj ok 20 pkt mniej niż pozniej w lidze zwłaszcza na początku"Masz stream? Nie mogę znaleźć. Być może się przeliczyłem, myślałem że będą grać starterzy, a może faktycznie masz rację. Ostatnio na turnieju kilka dni temu grali normalnym składem.
Brown @1.90
Bierzemy poki jest , Mathieu sobie nie radzi na serwisie
edit: ehh juz pospadalo od razu
Nurnberg 1 @ 2,20
Tak jak pan Prezes powiedział! Najpewniejszy mecz z ręcznej nahttps://forum.bukmacherskie.com/f563/typy-by-prezes96-137893.html#post6119922
Zapraszam bardzo serdecznie, dzisiejszy moim zdaniem pewniak z piłki ręcznej na konkurs Survivor ????
senk juLajovic @2.75
izi xDKurna zastanawiałem się nad overem 4,5 kartek w meczu Lille... W końcu odpuściłem, a już 3 nabili przez 20 minut :dfdrgdf:
2. gol - Lille @1.66 Bet365