comendador
Użytkownik
zyje ? bo nie wiem czy zamykac az -1,5 ?;d
Znieśli go, ciężka decyzja, nie wiadomo jak w takiej sytuacji zagrają piłkarze AZ, najlepiej zaczekać 10minut i zobaczyć jak im będzie szło.
zyje ? bo nie wiem czy zamykac az -1,5 ?;d
zamknąłem z lekkim minusem, olać to i tak nie chciałem tego grać :dZnieśli go, ciężka decyzja, nie wiadomo jak w takiej sytuacji zagrają piłkarze AZ, najlepiej zaczekać 10minut i zobaczyć jak im będzie szło.
nie spinaj sie tak ????Już osiągnął i stawiam, że znacznie więcej od ciebie, więc daruj sobie komentarze.
szybko bedzie :dApoel race to 7 rr kurs 4.0 bet 365
Dobrze raczej zrobiłeś to będzie taka klepanina ze strony AZ, nic specjalnego jak strzelą, to strzelą, ale nie naciskają.zamknąłem z lekkim minusem, olać to i tak nie chciałem tego grać :d
e; czerwona, chyba blad z mojej strony
Ehh to pograłem ????Hmm, a Apoel ktoś ogląda bo teraz bramka z ich strony po niezłym kursie do złapania.
Apoel nikozja 2 gol @2.10
:grin: 7 róg dla ApoeluApoel-Astana 6+ rogi kurs 2.37
Apoel race to 7 rr kurs 4.0 bet 365
jeszcze 10' temu mieli 4rr, teraz wbili dużo w 5 minut, zdobyli gola, niema value, zgodnie z prawem giełdy przegrasz bo grasz zdarzenie na górce :dApoel pierwszy 9 rzutów rożnych @3,40 Bet365
Absolutnie nie spinam, ale od jakiegoś czasu pełno takich komentarzy czytam na temat różnych osób i już mnie to zaczyna delikatnie drażnić ????nie spinaj sie tak ????
piękny mecz do kartekpotrzebowali 5 minut
dokładam jeszcze over 4,5 kartki kurs 1,8, potrzeba 2, chłopakom już trochę psychika siada i zaczynają się ostre kosy