428 comendador Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #181 zyje ? bo nie wiem czy zamykac az -1,5 ?;d Kliknij aby rozwinąć... Znieśli go, ciężka decyzja, nie wiadomo jak w takiej sytuacji zagrają piłkarze AZ, najlepiej zaczekać 10minut i zobaczyć jak im będzie szło.
zyje ? bo nie wiem czy zamykac az -1,5 ?;d Kliknij aby rozwinąć... Znieśli go, ciężka decyzja, nie wiadomo jak w takiej sytuacji zagrają piłkarze AZ, najlepiej zaczekać 10minut i zobaczyć jak im będzie szło.
300 lazzarov Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #182 Znieśli go, ciężka decyzja, nie wiadomo jak w takiej sytuacji zagrają piłkarze AZ, najlepiej zaczekać 10minut i zobaczyć jak im będzie szło. Kliknij aby rozwinąć... zamknąłem z lekkim minusem, olać to i tak nie chciałem tego grać :d e; czerwona, chyba blad z mojej strony
Znieśli go, ciężka decyzja, nie wiadomo jak w takiej sytuacji zagrają piłkarze AZ, najlepiej zaczekać 10minut i zobaczyć jak im będzie szło. Kliknij aby rozwinąć... zamknąłem z lekkim minusem, olać to i tak nie chciałem tego grać :d e; czerwona, chyba blad z mojej strony
29,6K perek99 Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #183 Kurs na żydki był ponad 4 a oni gwałcą czerwonych ????
2,2K pawel105 Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #184 Już osiągnął i stawiam, że znacznie więcej od ciebie, więc daruj sobie komentarze. Kliknij aby rozwinąć... nie spinaj sie tak ????
Już osiągnął i stawiam, że znacznie więcej od ciebie, więc daruj sobie komentarze. Kliknij aby rozwinąć... nie spinaj sie tak ????
300 lazzarov Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #188 Apoel race to 7 rr kurs 4.0 bet 365 Kliknij aby rozwinąć... szybko bedzie :d
428 comendador Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #190 zamknąłem z lekkim minusem, olać to i tak nie chciałem tego grać :d e; czerwona, chyba blad z mojej strony Kliknij aby rozwinąć... Dobrze raczej zrobiłeś to będzie taka klepanina ze strony AZ, nic specjalnego jak strzelą, to strzelą, ale nie naciskają.
zamknąłem z lekkim minusem, olać to i tak nie chciałem tego grać :d e; czerwona, chyba blad z mojej strony Kliknij aby rozwinąć... Dobrze raczej zrobiłeś to będzie taka klepanina ze strony AZ, nic specjalnego jak strzelą, to strzelą, ale nie naciskają.
267,5K Semtex Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #191 Hmm, a Apoel ktoś ogląda bo teraz bramka z ich strony po niezłym kursie do złapania.
267,5K Semtex Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #192 Hmm, a Apoel ktoś ogląda bo teraz bramka z ich strony po niezłym kursie do złapania. Kliknij aby rozwinąć... Ehh to pograłem ????
Hmm, a Apoel ktoś ogląda bo teraz bramka z ich strony po niezłym kursie do złapania. Kliknij aby rozwinąć... Ehh to pograłem ????
2,3K valentine28 Forum VIP Wrzesień 15, 2016 #193 Apoel nikozja 2 gol @2.10 Kliknij aby rozwinąć... Szybko, łatwo i przyjemnie ????
R 235 remigiuszkocur Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #196 Apoel-Astana 6+ rogi kurs 2.37 Kliknij aby rozwinąć... :grin: 7 róg dla Apoelu
1,1K kolatek Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #197 Apoel race to 7 rr kurs 4.0 bet 365 Kliknij aby rozwinąć...
300 lazzarov Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #198 Apoel pierwszy 9 rzutów rożnych @3,40 Bet365 Kliknij aby rozwinąć... jeszcze 10' temu mieli 4rr, teraz wbili dużo w 5 minut, zdobyli gola, niema value, zgodnie z prawem giełdy przegrasz bo grasz zdarzenie na górce :d e; my tu gadu gadu liga europy a tu Jurek nasz co wyprawia ????
Apoel pierwszy 9 rzutów rożnych @3,40 Bet365 Kliknij aby rozwinąć... jeszcze 10' temu mieli 4rr, teraz wbili dużo w 5 minut, zdobyli gola, niema value, zgodnie z prawem giełdy przegrasz bo grasz zdarzenie na górce :d e; my tu gadu gadu liga europy a tu Jurek nasz co wyprawia ????
173 mastermaciej Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #199 nie spinaj sie tak ???? Kliknij aby rozwinąć... Absolutnie nie spinam, ale od jakiegoś czasu pełno takich komentarzy czytam na temat różnych osób i już mnie to zaczyna delikatnie drażnić ???? Ode mnie na wieczór: Nice - Schalke 04 Nice (0.0) @2,200 w Pinnku Zdecydowanie przesadzony kurs.
nie spinaj sie tak ???? Kliknij aby rozwinąć... Absolutnie nie spinam, ale od jakiegoś czasu pełno takich komentarzy czytam na temat różnych osób i już mnie to zaczyna delikatnie drażnić ???? Ode mnie na wieczór: Nice - Schalke 04 Nice (0.0) @2,200 w Pinnku Zdecydowanie przesadzony kurs.
29,6K perek99 Użytkownik Wrzesień 15, 2016 #200 potrzebowali 5 minut dokładam jeszcze over 4,5 kartki kurs 1,8, potrzeba 2, chłopakom już trochę psychika siada i zaczynają się ostre kosy Kliknij aby rozwinąć... piękny mecz do kartek
potrzebowali 5 minut dokładam jeszcze over 4,5 kartki kurs 1,8, potrzeba 2, chłopakom już trochę psychika siada i zaczynają się ostre kosy Kliknij aby rozwinąć... piękny mecz do kartek