>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Blind, Fellaini, to powinni w rezerwach grać a nie w 1 składzie nie wiem co Mourinho w nich widzi, MKhitaryan też mnie nie przekonuje
Fellaini właśnie nie zawodzi, Blind zostanie niedługo zluzowany przez Smallinga. United się mocno zmienił, kwestia czasu jak nowi piłkarze się wkomponują.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Póki co mają 3/3.
Guardiola chciał bramkarza, który potrafi grać nogami, szkoda, że zapomniał, że ręce też się przydają :grin::grin:
Pep w kazdym klubie narzuca swoj styl gry, czyli wiadomo. Barca. Bravo Barcelonie nie raz dupe ratowal wiec nie mozna o nim złego slowa powiedziec. Taaa 3/3 juz z Hullem ktory jest za Bur drugim kandydatem do spadku w dodatku w okropnym skladzie prawie wyrwali remis. Dla mnie zbytnio sie nie rozni gra ich co do poprzedniego sezonu. Wyjazdy do Stoke np to beda straty punktow

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Zrobił nam się mecz... ciekawo jak United zacznie w II poł, czy rozpocznie od mocnego uderzenia, czy znowu bedzie grac mozolnie jak na poczatku 1 poł

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Pep w kazdym klubie narzuca swoj styl gry, czyli wiadomo. Barca. Bravo Barcelonie nie raz dupe ratowal wiec nie mozna o nim złego slowa powiedziec. Taaa 3/3 juz z Hullem ktory jest za Bur drugim kandydatem do spadku w dodatku w okropnym skladzie prawie wyrwali remis. Dla mnie zbytnio sie nie rozni gra ich co do poprzedniego sezonu. Wyjazdy do Stoke np to beda straty punktow
Hehe... ???? w ogole sie nie rozni ten zespol od zespolu van Gaala ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Hart jest lepszy na linii, na przedopolu, młodszy i wie jak się gra w Anglii. Jest zdecydowana poprawa w grze United w stosunku do poprzedniego sezonu, a może być tylko lepiej jak Pogba się rozkręci, a Martial wróci do formy. IMO skończą na podium bez problemu.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ja dziś we wcześniejszych godzinach zamierzam dość grubo zagrać takie AKO :

Celta - A.M @ over 1,5 gola
MU - MC @ over 1,5 gola
Hebei - Guangzhou @ over 0,5 gola w 1 poł.

@ AKO 2,31 stys
✅

Otrzymane punkty reputacji: +11
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Man United over 3,5 kornera @ 1,85 unibet
United z ofensywnymi zmianami w przerwie, widac, ze beda grali do konca o punkty. City juz nie ma takiej przewagi w posiadaniu a United zaczyna przejmowac inicjatywe. Nawet jak strzela na 2:2 to powinni cisnac dalej wiec 3 kornery w 40 minut powinni nabic.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Man United over 3,5 kornera @ 1,85 Unibet
United z ofensywnymi zmianami w przerwie, widac, ze beda grali do konca o punkty. City juz nie ma takiej przewagi w posiadaniu a United zaczyna przejmowac inicjatywe. Nawet jak strzela na 2:2 to powinni cisnac dalej wiec 3 kornery w 40 minut powinni nabic.
man utd nie jest w tym sezonie od kornerów, nawet jak nie mają wyniku to mało nabiją
oczywiście dziś może być inaczej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom