>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Olivetti z *40;0 złamany ???? drugi Miczel Llodra widzę z niego, tylko pod siatką to też trzeba umieć grać ????
Czaiłem się na Krawczuka tyle że po 1 secie ale w sumie nie wiele więcej by pewnie dali niz te @2,2 po brejku

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Wlasnie mialem o ten mecz pytac. Zenit pewnie ciagle bez kilku podstawowych zawodnikow ? Gdzie jest ten mecz? Ten Yaroslav to ekstraliga. ?Sorki,ze tsk pytam,ale nie mam jak w pracy tego sorawdzic ?

2 ligowy zespół, pograłem na ten Yaroslavl więc Zenit pewnie wygra ????

dudekk 15

dudekk

Użytkownik
Chyba nie myslales ze Nadal tutaj zagra w pol finale...prosze cie to juz dziadeczek jest
Ja nie mówię ze tak uważałem, przecież to Ty typowałeś szybkie 3:0 Nadal- odpadł, 3:0 Murray - odpadł, 3:0 Novak -?? każdy chyba wie co z tym robić ????

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Czaiłem się na Krawczuka tyle że po 1 secie ale w sumie nie wiele więcej by pewnie dali niz te @2,2 po brejku
nie wiem czemu on każdą piłke skraca do siatki, ja rozumiem serw volej i to że nie umie długich wymian, ale jak już do jakiś dochodziło to wyglądał trochę lepiej niż Krawczuk :d swoja drogą ruski jak serwuje to dobre szoł robi ????

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Ja nie mówię ze tak uważałem, przecież to Ty typowałeś szybkie 3:0 Nadal- odpadł, 3:0 Murray - odpadł, 3:0 Novak -?? każdy chyba wie co z tym robić ????
Mogl bys perfidnie nie klamac ???? prosze o to gdzie pisalem rafa szybkie 3:0
Zazdrosc ludzka nie zna granic.

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Mogl bys perfidnie nie klamac ???? prosze o to gdzie pisalem rafa szybkie 3:0

Zazdrosc ludzka nie zna granic.
Wiele osób mnie prosiło, abym założył własny temat. Proszę bardzo. Bez żadnych analiz. Gram tylko single i duble, nic więcej.

===========================

Nadal 3:0 |1,57| Unibet

pierwszy bet z Twojego tematu ????

C 326

carambula88

Użytkownik
Jakim składem Zenit dziś? Po wyniku sądząc nie tylko juniorzy czy tamci takcy słabi?
Grają 3cim składem. Yaroslavich fatalnie pierwszy set. W Zenicie trzeci sypacz młodzian Alekna na rozegraniu, trzeci atakujący Kobilev, jedynie Melnik czwarty przyjmujący z 14ki i jakiś młodzieżowiec, środkowy Demakov to też czwarty środkowy. Próżno szukać nawet z 18tki poza Melnikiem na boisku kogoś. Wszyscy na ławie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom