pierwszy dziś becik na minus, a szkoda bo 6:4 / 6:7 / 4:6 i ogólnie dobry meczyk :/najbardziej dochodowa część USO jak dla mnie już za nami, czas pobawić się w te śmieszniejsze turnieje
David Perez Sanz v Casper Ruud @ 3.25
Jordi Samper Montana v Taro Daniel @ 3.75
Jelle Sels v Denis Novak @ 4
Yannik Reuter v Van De Zandschlup @ 1.8
Pedro Sousa v Griekspoor @ 1.61
a w tym sensie, jesli chodzi o live to uważam, że 3/4 to intuicja, wiadomo poparta wiedzą i obserwacją, ale zdecydowanie intuicja i łapanie szybko kursów - moje zdaniejaką? nie moja wina, że nie idzie ???? jesli chodzi o te 5typów, to w sensie takim, że na pewno nie wiecej, ale nie, że "muszą być 5" )
yenisey // siatka
ponizej 46,5 3 set
@1.90
Nie do końca się z Tobą zgodzę, ale też prawda jeśli traktuje to ktoś czarne-czerwone, jest to złe. Mnie osobiście chodziło to, że tutaj musi zadziałać intuicja - innej opcji nie ma.Prawda jest taka, ze niektorzy napieprzaja tu typy bez opamietania. Over do polowy to daje 5 meczy w ciagu pol godziny. Ja robie najpierw analize pre, zakladam jakas linie na over lub handi itp i potem czekam i jak jest szansa to stawiam kase, pomijam juz to ze staram sie to ogladac, a Wy co niektorzy bawicie sie w ruletke czarne- czerwone. Dobrze ze Tomek poruszyl ten temat
kielce psg
powyzej 30.5 1 polowa
@1,90
cos mu chyba tam przeszkadza po tej stronie kortu co jest kamera..wygląda na krecz jurka ???? sedzia lata po korcie nie wiadomo o co chodzi