>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
wall 365

wall

Użytkownik
jaką? nie moja wina, że nie idzie ???? jesli chodzi o te 5typów, to w sensie takim, że na pewno nie wiecej, ale nie, że &quot;muszą być 5&quot; )

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
jaką? nie moja wina, że nie idzie ???? jesli chodzi o te 5typów, to w sensie takim, że na pewno nie wiecej, ale nie, że &quot;muszą być 5&quot; )
Ja nie chce tu mądrkowac. Byc moze ja nie jestem w stanie tak szybko zrobic konkretnej anlaizy danego typu na live.

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
najbardziej dochodowa część USO jak dla mnie już za nami, czas pobawić się w te śmieszniejsze turnieje

David Perez Sanz v Casper Ruud @ 3.25⛔
Jordi Samper Montana v Taro Daniel @ 3.75
Jelle Sels v Denis Novak @ 4

Yannik Reuter v Van De Zandschlup @ 1.8
Pedro Sousa v Griekspoor @ 1.61
pierwszy dziś becik na minus, a szkoda bo 6:4 / 6:7 / 4:6 i ogólnie dobry meczyk :/

wall 365

wall

Użytkownik
a w tym sensie, jesli chodzi o live to uważam, że 3/4 to intuicja, wiadomo poparta wiedzą i obserwacją, ale zdecydowanie intuicja i łapanie szybko kursów - moje zdanie

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Prawda jest taka, ze niektorzy napieprzaja tu typy bez opamietania. Over do polowy to daje 5 meczy w ciagu pol godziny. Ja robie najpierw analize pre, zakladam jakas linie na over lub handi itp i potem czekam i jak jest szansa to stawiam kase, pomijam juz to ze staram sie to ogladac, a Wy co niektorzy bawicie sie w ruletke czarne- czerwone. Dobrze ze Tomek poruszyl ten temat

wall 365

wall

Użytkownik
Prawda jest taka, ze niektorzy napieprzaja tu typy bez opamietania. Over do polowy to daje 5 meczy w ciagu pol godziny. Ja robie najpierw analize pre, zakladam jakas linie na over lub handi itp i potem czekam i jak jest szansa to stawiam kase, pomijam juz to ze staram sie to ogladac, a Wy co niektorzy bawicie sie w ruletke czarne- czerwone. Dobrze ze Tomek poruszyl ten temat
Nie do końca się z Tobą zgodzę, ale też prawda jeśli traktuje to ktoś czarne-czerwone, jest to złe. Mnie osobiście chodziło to, że tutaj musi zadziałać intuicja - innej opcji nie ma.
Przykład siatkówki under 46.5 linia wysoka dosyć, przy prowadzeniu gosci 2;5 zagrane, moja analizą było, iż gospodarze w roli faworyta mega dogonią ich z nawiazką i tak też sie stało.

wall 365

wall

Użytkownik
to tak samo jak gramy rzuty rożne.. ok wiadomo pierwszym argumentem jest to, że drużyna atakuję, czy tam drużyny i powinno wejść, a wcale nie powinno tylko może wejść 50/50.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom