na mailu w potwierdzeniu jakiegoś przelewu masz swoje id a numer tel:wie ktoś jak polaczyc sie ze skrillem telefonicznie nie mając KURRRR swojego ID ? bo się nie mogę zalogowac i kaza telefonicznie a na maila odpisauja zeby zadzwonic :?
bardzo wazne.
Serbia win @1.83 bet365a co do gry , jeśli to nie tajemnica ?
Zenit gra bez podstawowych zawodników typu Leon, Mikhaylov, Anderson. Szkoda pieniędzy...
prosze
Zenit 1set @2.25 za 2000zł
przeciez tam gra drugi albo trzeci sklad zenitu ; pPoszło i siada i pijemy szampana ????
Dokładnie. Podstawowi przylatuja do Polski na mecz gwiazd razem z Alekna. Szkoda kasy manprzeciez tam gra drugi albo trzeci sklad zenitu ; p
10-6 nie wystarczyło żeby doprowadzić do 7 seta. Ale i tak uważam że było warto, +2.5 złapane w odpowiednim momencie i spotkanie naAndrei Labanau w pingla 6.50 polecam spróbować. Rywal wyrzuca wszystko jak leci i potrafi kilka punktów serwisem oddać
dooobryy 9:5 na 10:12 to mi wyglądało na ułożony mecz :grin:Andrei Labanau w pingla 6.50 polecam spróbować. Rywal wyrzuca wszystko jak leci i potrafi kilka punktów serwisem oddać
Na +3.5 potem +2.5 można było łapać kursy pod @4. Faworyt jakby po prostu bił na pałe, wejdzie to wejdzie nie to nie trudno i tak wygram. W drugim secie popełnił chyba 5 błędów serisowych i bił po autach aż miło.dooobryy 9:5 na 10:12 to mi wyglądało na ułożony mecz :grin:
Piłka ręczna, Rumunia
Poli Timisoara - CSM Calarasi ( 13:12 po I połowie)
Typ : Kto pierwszy zdobędzie 15 w II połowie - nikt
Kursik 1,95, jak najbardziej do gry. Calarasi ostatnio gra nieźle a i w tym meczu nie dają odskoczyć. Timisoara się myli, głupie błędy, niewykorzystane karne, kursik to promo.
zenit idzie jak burza...przeciez tam gra drugi albo trzeci sklad zenitu ; p
no tutaj 3-0 jak sie patrzy bedziezenit idzie jak burza...