lazzarov
Użytkownik
fixiarski mecz, mam go po 7 niech bierze mecz ????Z 2:0 na 2:5 poszedl. Ale smrod. Utykal, ledwo chodzil, Bangoura 3 meczowe i nagle 5:5
fixiarski mecz, mam go po 7 niech bierze mecz ????Z 2:0 na 2:5 poszedl. Ale smrod. Utykal, ledwo chodzil, Bangoura 3 meczowe i nagle 5:5
to over 1,5 @2,3 za 1jCytat:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał marek611 ->
w Chelmsford over 0,5 do HT @1,61
</td> </tr> </tbody></table>
i już :grin:
dwie meczowe a później serwis po mecz... klasyka gatunkuBangoura 2 set @ 1,90 warto
Dennis Novikov - Mikelis Libietis @ 4 pinn
Łatwa kasaBrydan Klein Set 2.27 Coś tu śmierdzi.
Ja mialem akurat set Kleina po 2.50, gdzie przy *2:5 stal po 29:d a przy 0:40 to juz w ogole musial byc kosmosDlatego ja nie zamykałem przy 3 meczowych Bangoury, widziałem jak ledwo podchodził do lini a tutaj taki zonk :;/: ????
3 meczowedwie meczowe a później serwis po mecz... klasyka gatunku
trochę za łatwo to idzie, trzeba przyhamowaćCytat:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał marek611 ->
Cytat:
w Chelmsford over 0,5 do HT @1,61
i już :grin:
to over 1,5 @2,3 za 1j
Zamykanie zakładów jest dla buka. Im więcej decyzji może podjąć gracz tym więcej popełnia błędów. A buk zarabia. Nigdy nie zamykam kiedy na tym tracę.Miałem Kleina na drugi set i zwyciestwo grubo...jak widzialem przy 2-5 w drugim secie jak kuleje to zamknąłem i odzyskałem groszę...najgorszę zamknięcie w życiu ????