tr1xen
Użytkownik
Cervantes @1.57
Cervantes @1.57
Wszyscy chcą; )Mam dziś dobry bet, info tak około 19 jak ktoś będzie chciał
i bardzo dobrze, od podawania typów jest ten dział... nie rozumiem dlaczego robicie to w prywatnych wiadomosciachPerek uważaj na fałszywców, bo zaraz ktoś Cię podpierdoli do administracji i Ci wysyłanie PW zablokują jak u mnie, za podawanie dobrych typów z ręcznej
zniknij i przepadnij, co to za gowniany styl 'podam ci typ, ale zaplac okejka?'Jak nie rozumiesz to się nie interesuj, kto zarobił jest mi bardzo wdzięczny.
Masz dobre typy, ale nie rob juz z siebie Boga.Jak nie rozumiesz to się nie interesuj, kto zarobił jest mi bardzo wdzięczny.
to jest taki sposob na dowartościowanie sie, dużo ludzi sie do niego odezwie na priv to gośc rośnie w piórkazniknij i przepadnij, co to za gowniany styl 'podam ci typ, ale zaplac okejka?'
chcesz to sie dziel na forum, ktos skorzysta, kto inny oleje, tacy pseudoznaFcy, wrr, jak to mnie wkurw..
No tu akurat strzelam, ze wlasnie za to dostales bana na PW, bo za samo podawanie typow nikt by Ci nic nie zrobil, a za domaganie sie rekompensaty juz owszemCo wy z tym płaceniem? Za małe kieszonkowego dostajecie, że każdy do portfela drugiemu zagląda?