>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Perek uważaj na fałszywców, bo zaraz ktoś Cię podpierdoli do administracji i Ci wysyłanie PW zablokują jak u mnie, za podawanie dobrych typów z ręcznej

raveman 736

raveman

Użytkownik
Perek uważaj na fałszywców, bo zaraz ktoś Cię podpierdoli do administracji i Ci wysyłanie PW zablokują jak u mnie, za podawanie dobrych typów z ręcznej
i bardzo dobrze, od podawania typów jest ten dział... nie rozumiem dlaczego robicie to w prywatnych wiadomosciach

grabi83 283

grabi83

Użytkownik
Jak nie rozumiesz to się nie interesuj, kto zarobił jest mi bardzo wdzięczny.
zniknij i przepadnij, co to za gowniany styl &#39;podam ci typ, ale zaplac okejka?&#39;
chcesz to sie dziel na forum, ktos skorzysta, kto inny oleje, tacy pseudoznaFcy, wrr, jak to mnie wkurw..

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Jak nie rozumiesz to się nie interesuj, kto zarobił jest mi bardzo wdzięczny.
Masz dobre typy, ale nie rob juz z siebie Boga.
3 razy sie oglaszales z perelkami dajac 2 tasmy ( nie weszly ), a potem 2 typy, ktore weszly. Szczerze przyznam, ze po 2 wtopach juz tych perelek nie pogralem.
Podejrzewam, ze ktos tak jak ja zagral te wtopy i w ramach zemsty Cie podkablowal do administracji, co w sumie jest smutne, to fakt.

raveman 736

raveman

Użytkownik
zniknij i przepadnij, co to za gowniany styl &#39;podam ci typ, ale zaplac okejka?&#39;
chcesz to sie dziel na forum, ktos skorzysta, kto inny oleje, tacy pseudoznaFcy, wrr, jak to mnie wkurw..
to jest taki sposob na dowartościowanie sie, dużo ludzi sie do niego odezwie na priv to gośc rośnie w piórka ;)

bobule 72

bobule

Użytkownik
akurat administracja ogranicza tym sposobem dostęp dla oszustów, których jest niemało. już nie raz widziałem na fb typy pewniaki z kursem 40 xDD
także ziomek jak masz czyste sumienie to wrzucaj typy tutaj, a jak ci nie pasuje to nie wrzucaj w ogóle i będzie po problemie.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Co wy z tym płaceniem? Za małe kieszonkowego dostajecie, że każdy do portfela drugiemu zagląda?
No tu akurat strzelam, ze wlasnie za to dostales bana na PW, bo za samo podawanie typow nikt by Ci nic nie zrobil, a za domaganie sie rekompensaty juz owszem ;)

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Przecież ja nie chce kasy za typy, tylko na PW, buki chyba te forum czytają, bo dziwne, że jak podałem to za 5 minut już nie było (zdjęli) albo kurs poleciał mocno

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom