>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
to ty sie kompromitujesz 7 bylo przy stanie 0-0, a 2,5 przy stanie *5-4. Jezeli dla ciebie oba przypadki to to samo to nie ma co komentowac ????

@5567 Faktycznie, moj blad
moim zdaniem tez warto bylo pograc Vinci po takim kursie w takim momencie, niestety obsrala sie i dwa razy dala sie przelamac

C 326

carambula88

Użytkownik
Siema, gra ktośw sts&#39;ie chciałem zapytać jak rozliczane są tam handicapy bo nie mogę się dogadać z tymi nieogarami na czacie cały czas mi tylko miliony skopiowanych regułek wysylają.

Chodzi i o mecz Białoruś - Francja. Gram Francja handi -1 i co jak mecz skończy się 0:1 dla Francuzów? Zwrot czy przegrany kupon?
Zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +3
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Siema, gra ktośw sts&#39;ie chciałem zapytać jak rozliczane są tam handicapy bo nie mogę się dogadać z tymi nieogarami na czacie cały czas mi tylko miliony skopiowanych regułek wysylają.

Chodzi i o mecz Białoruś - Francja. Gram Francja handi -1 i co jak mecz skończy się 0:1 dla Francuzów? Zwrot czy przegrany kupon?
Przegrany

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
1 (0-3) - Powyżej 3.5 IK Frej Taby U21 v AFC United U21
(Azjatycka suma goli - na żywo) 06/09/2016 Brak 1.900 Odbędzie się

C 326

carambula88

Użytkownik
Nie wprowadzaj w błąd. Zakład będzie przegrany, gdyż nie jest to azjan, tylko handi europejskie.
Myślałem, że wszędzie handi -1 przy 1:0 to zwrot. Nie wiedziałem, że STS stosuje jakieś załosne handi europejskie. Sorry kolego który pytałeś za moją pomyłkę, nie gram w STS ????

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
No dlatego pytałem czy ktoś gra bo też tam raczej nie stawiam ale chcialem sobie coś puscic bo mi przyslali info z bonusem dlatego wole dokładnie wiedzieć jak to jest w tym stsie.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Ruscy seta 1 mozna księgować z 10-15 na 23-18 ????
szybkie 3-0 bedzie
i konczy się runem 15-4 ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
kolejne promo z grubej rury
Rosja 2 set 1,72 bet365 5/5
EDIT:
było nawet 2,00 100% lokata, Ci odsmakerzy to patrzę tak ogarniają że hoho. Początek seta 1,2 przy -3 pkt nawet nie w polowie seta daja 2,00

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom