wreszciePogoń - Cracovia BTS @ 1.80 Bet365 warto ... chociaż może lepiej poczekać ze 20 minut na lepszy kurs.
Schalke nastepny gol 3.0
Dobra od razu rozliczam, Burnley załatwiło sprawę zdobywając 3rr w 3 minutyI delikatnie jeszcze Chelsea -10.00 RR @3.00 Bet365
RIPI delikatnie jeszcze Chelsea -10.00 RR @3.00 Bet365
Chelsea -6RR 2,20 (w tym momencie 5:0 w rożnych)
Dorzucam Chelsea -7.00 RR @2.50
Widać ciąg na bramkę, burnley nie istnieje, kwestia czasu aż wpadnie 3 bramka i kolejne kornery
Dobra próbujemy jeszcze Chelsea -8.00 RR @2.62 B365
Pięknie dziewczyny. Będę im kibicował. Powinny medal zdobyć.Siatkówka plażowa na 17:00
https://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-17.html#post6095718
Warto spróbować.
To co sie odjebalo w tym meczu to nie mam pytanOglądam mecz Dijonu z Lyonem jednym okiem. Warto próbować na Lyon i na overy. Lyon siedzi na nich cały czas, a teraz uderzą ze zdwojoną siłą.Dijon gra z kontry, Nkolou już z kartką ( powinna być czerwona). Lyon gra bez Lacazetta, ale powinien sobie poradzić.
Nie ogladałem ostatnich 5 minut. Czemu Lacazette zszedł ?To co sie odjebalo w tym meczu to nie mam pytan
Święci mocno cisnęli, oglądałem mecz, wypad Sunderlandu, głupi faul i karny i po zabawie było, tylko na remis wyciagneliCo tam się w Southamptonie stało?
już w sumie wiem co, właśnie strzelili bramkę. Mimo wszystko RIP masówka na Świętych.
Podkrecil kostke przy golu i pozniej go jeszcze przewiozl koles i pograne ????Nie ogladałem ostatnich 5 minut. Czemu Lacazette zszedł ?
I tak z tego co widzę mają conajmniej jedną setkę na 5 minut. Nie wierzę, że nie wywiozą stąd 3 punktów.Podkrecil kostke przy golu i pozniej go jeszcze przewiozl koles i pograne ????
Miec, maja ale takie bledy w obronei, ze glowa boli ???? ja ogladam i sie smieje poprostu ????I tak z tego co widzę mają conajmniej jedną setkę na 5 minut. Nie wierzę, że nie wywiozą stąd 3 punktów.