>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Chelsea -6RR 2,20 (w tym momencie 5:0 w rożnych)
⛔

Dorzucam Chelsea -7.00 RR @2.50
Widać ciąg na bramkę, burnley nie istnieje, kwestia czasu aż wpadnie 3 bramka i kolejne kornery
⛔

Dobra próbujemy jeszcze Chelsea -8.00 RR @2.62 B365
⛔

Rozliczam wszystko na minus, ale jeżeli ktoś był sprytny to zamknął wszystkie zakłady przy 9:0 w rzutach rożnych dla chelsea.
Ja zamknąłem wszystkie z ponad 2x zyskiem, więc jak ktoś śledził zakłady to mógł być zarobiony.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Oglądam mecz Dijonu z Lyonem jednym okiem. Warto próbować na Lyon i na overy. Lyon siedzi na nich cały czas, a teraz uderzą ze zdwojoną siłą.Dijon gra z kontry, Nkolou już z kartką ( powinna być czerwona). Lyon gra bez Lacazetta, ale powinien sobie poradzić.

rodd 136

rodd

Użytkownik
Oglądam mecz Dijonu z Lyonem jednym okiem. Warto próbować na Lyon i na overy. Lyon siedzi na nich cały czas, a teraz uderzą ze zdwojoną siłą.Dijon gra z kontry, Nkolou już z kartką ( powinna być czerwona). Lyon gra bez Lacazetta, ale powinien sobie poradzić.
To co sie odjebalo w tym meczu to nie mam pytan

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Co tam się w Southamptonie stało?

już w sumie wiem co, właśnie strzelili bramkę. Mimo wszystko RIP masówka na Świętych.
Święci mocno cisnęli, oglądałem mecz, wypad Sunderlandu, głupi faul i karny i po zabawie było, tylko na remis wyciagneli

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom