Zdążyłem skorzystać, dzięki!2/2 Dzisiaj idzie jak petarda!
Zdążyłem skorzystać, dzięki!2/2 Dzisiaj idzie jak petarda!
@1,57 - w momencie posta,Motor - Nilufer
W drugiej połowie 17 bramek zdobędzie - ŻADNA @1,90 Bet365 (ręczna)
Panie szanowny rzuć okiem nawet kurs wzrósł, idź robić zamęt gdzie indziej ????????????@1,57 - w momencie posta,
obecnie @1,67 po golu
kompletna bzdura ten kurs, chyba że zagrany 10 min temu
no ok, teraz wzrósł, ale kiedy go podawałeś wynosił dokładnie 1,57Panie szanowny rzuć okiem nawet kurs wzrósł, idź robić zamęt gdzie indziej ????????????
Nie rozumiem o co ci biega mistrzuniu? facet poświęca swój czas i bezinteresownie podaje innym typy ze skutecznością o jakiej ty możesz tylko pomarzyć, a ty się wpieniasz ze swoimi filozofiami jak dzieciak????@1,57 - w momencie posta,
obecnie @1,67 po golu
kompletna bzdura ten kurs, chyba że zagrany 10 min temu
ed. nie chcę się przypiepszać, ale zauważyłem, że zwykle podajesz zawyżone kursy. Może spróbuj podawać tuż po zagraniu
Tak, kupila. Wszystkie Legii na jedynce.Orientuje się ktoś czy publiczna kupiła prawa do transmisji meczów Legi? Czy tylko nc+
Kurski powiedział, że wszystkie mecze Legii będą w TVP.Orientuje się ktoś czy publiczna kupiła prawa do transmisji meczów Legi? Czy tylko nc+
Wszystkie mecze Legii będą w TVPOrientuje się ktoś czy publiczna kupiła prawa do transmisji meczów Legi? Czy tylko nc+
Heidenheim over 2.5 w meczu @2.3Heidenheim pierwsze zdobędzie 7 rzutów rożnych @1.80 Bet365
Hannover 96 1. gol przed 80:00 @2.00 Bet365