>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
⛔⛔⛔ Tym razem wtopa. Rosjanie to jednak dalej mają daleką drogę, aby stać się chociaż solidną parą. Straszne przestoje i braki w ich grze. Drugi set przegrany po frajersku. Łotysze nic wielkiego nie grali, ale na młodych to starczyło. Szkoda.

Na 17:00 polecam dobry bet:

https://forum.bukmacherskie.com/f59/siatkowka-plazowa-z-rogerem-124151-55.html#post6102249

P 531

paolo_

Użytkownik
Chcecie więcej tłustych kursów? Łapcie dubla
Scalica over 0,5 ht
J.Bucaresti over 1,5 ht
~3,60

Otrzymane punkty reputacji: +10
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ale co to zmienia? Ja nie ogarniam czemu miały by być zwroty. Dałbym sobie rękę uciąć, że gdyby ten zakład nie siadł, to nie było by zwrotów. Kiedyś zagrałem jakiś zakład, który był nietrafiony, bo drużyna cisnęła, ale okazało się, że mecz trwał 80 minut, a nie 90. Żadnych zwrotów nie było. Jeżeli teraz będą to przenoszę się na jakiś unibet czy coś.

raveman 736

raveman

Użytkownik
Ale co to zmienia? Ja nie ogarniam czemu miały by być zwroty. Dałbym sobie rękę uciąć, że gdyby ten zakład nie siadł, to nie było by zwrotów. Kiedyś zagrałem jakiś zakład, który był nietrafiony, bo drużyna cisnęła, ale okazało się, że mecz trwał 80 minut, a nie 90. Żadnych zwrotów nie było. Jeżeli teraz będą to przenoszę się na jakiś unibet czy coś.
całoroczny też sie myli, pare dni temu przegrałem zakład a rozliczyli mi na plus... sprawdzałem wynik meczu we wszystkich mozliwych źródłach myślać ze gdzies był błąd, ale nie, pomylił sie tylko całoroczny i do tej pory cisza a hajs na koncie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom