No i oczywiście w Rumunii Targoviste over o,5 ht ~2,20
Ni cholery, ja mam poblokowane zakłady od wczoraj.Śląsk 1:0 Miedź. Ktoś może zamykać? Bo u mnie się nie da. Śmierdzi mi ten mecz na kilometr
Tym razem wtopa. Rosjanie to jednak dalej mają daleką drogę, aby stać się chociaż solidną parą. Straszne przestoje i braki w ich grze. Drugi set przegrany po frajersku. Łotysze nic wielkiego nie grali, ale na młodych to starczyło. Szkoda.
Szybko ????Chcecie więcej tłustych kursów? Łapcie dubla
Scalica over 0,5 ht
J.Bucaresti over 1,5 ht
~3,60
Może ćwoki nie ogarną że po 35 min grają tylko nie pisać nic do nichSlask 2 teraz oby nie bylo zwrotow
Jakim wynikiem skończy się mecz tak będzie rozliczony. Nie będzie żadnych zwrotówMoże ćwoki nie ogarną że po 35 min grają tylko nie pisać nic do nich
całoroczny też sie myli, pare dni temu przegrałem zakład a rozliczyli mi na plus... sprawdzałem wynik meczu we wszystkich mozliwych źródłach myślać ze gdzies był błąd, ale nie, pomylił sie tylko całoroczny i do tej pory cisza a hajs na koncieAle co to zmienia? Ja nie ogarniam czemu miały by być zwroty. Dałbym sobie rękę uciąć, że gdyby ten zakład nie siadł, to nie było by zwrotów. Kiedyś zagrałem jakiś zakład, który był nietrafiony, bo drużyna cisnęła, ale okazało się, że mecz trwał 80 minut, a nie 90. Żadnych zwrotów nie było. Jeżeli teraz będą to przenoszę się na jakiś unibet czy coś.
Cecchinato 2 set 1,95 Bet365
Arsenal L v Milan L - over 4,5 @1.90 bet365
z bramki nici ale rogów 10 :?W Carlisle over 0,5 do HT @2,55