5567
Użytkownik
Juz się balem, że wypomnisz koledze "promocję" na Tipsara, ale na szczęście nie okazałeś się być aż takim brutalemMówiłeś też o Vinci i Wozniacki, przestrzegając przed stawianiem na nie
Juz się balem, że wypomnisz koledze "promocję" na Tipsara, ale na szczęście nie okazałeś się być aż takim brutalemMówiłeś też o Vinci i Wozniacki, przestrzegając przed stawianiem na nie
A to wcześniej miałem akurat zrobić bo już wczoraj pisałem na bieżąco, że nazywanie tego promocją to przesada ????Juz się balem, że wypomnisz koledze "promocję" na Tipsara, ale na szczęście nie okazałeś się być aż takim brutalem
Rozliczone, uwalone, zapomniane.Juz się balem, że wypomnisz koledze "promocję" na Tipsara, ale na szczęście nie okazałeś się być aż takim brutalem
Zgadza się. Pobrałem sobie Marachów do dubla z Wozniacki i oby połączenie naszych pomysłów dało zarobić ????Rozliczone, uwalone, zapomniane.
Vinci dobrze ale gra coraz gorzej
Wozna dobrze, nie gralem przeciw jak wiesz.
Tsonge 3-0 mam i to wejdzie
kabaretBegemann A./Paes L. 2 set @1,66 bet365
2:0Bara/Buranescu 2:0 w setach @1,72 bet365
# zdecydowane faworytki, nie powinno byc problemow
Mówił też, że Tipsarevic bierze 3:0 wczoraj mecz, a dziś Tsonga może przegrać.Mówiłeś też o Vinci i Wozniacki, przestrzegając przed stawianiem na nie
To że mówi to przecież nic złego, ba jego typy zawsze warto brać pod uwagę bo często jest w nich value. Koloryzowanie i zbytnia przesada to co innego ????Mówił też, że Tipsarevic bierze 3:0 wczoraj mecz, a dziś Tsonga może przegrać.
Ten Typ tak ma....jest niereformowalny jak socjalizm.
Miedź - Chojniczanka Over 0,5 HT @ 1,90 Bet365
Powinno easy wejść chociaż w ostatnim czasie na Miedzi przejechałem się xxx razy ale spróbuje na overek ???? Polecam !!
Póki co to Przełamała i serwuje na 5:3.Vinci to przegra ????