Chelsea kobiety over o,5 ht ~2.00
Chelsea kobiety over o,5 ht ~2.00
Zjednoczone Emiraty Arabskie dopiero kupiły mecz a nie Arabia Saudyjska..... oglądałem oba i wiem a dość grały te ZEA ale jakby Japonia miała więcej skuteczności to by było z 5:2. Co do tego meczu to Tajlandia do bicia jest w tej grupie i to po 3, 4 do 0 przez np japonie i austarlieładny druk
Tego nie meczu nie ogladałem, ale chyba nie chcesz mi powiedziec, ze tu był karny?Zjednoczone Emiraty Arabskie dopiero kupiły mecz a nie Arabia Saudyjska..... oglądałem oba i wiem a dość grały te ZEA ale jakby Japonia miała więcej skuteczności to by było z 5:2. Co do tego meczu to Tajlandia do bicia jest w tej grupie i to po 3, 4 do 0 przez np japonie i austarlie
Miałem pre Arabię, a potem w przerwie zagrałem u1.5 gola w meczu. Jest bdb. Cieszę się z tego wyniku, ale Arabia mega słaba. W następnym meczu chciałem pograć przeciw nim , ale Irak też nie jest mocny. 0-0HT raczej prawdopodobne z taką grą.41k widzów i Arabia miałaby przegrać? jeszcze ci szejkowie co 2 minuty pokazywani
trochę naciągany ale za cały mecz należał się win gospodarzą takie moje zdanie, wiadomo sędzia ustawia mecz w tamtych krajach i często wypacza wynikTego nie meczu nie ogladałem, ale chyba nie chcesz mi powiedziec, ze tu był karny?
Co to sie odjebalo ? 22-18...23-25 ^^ ? Widzialem 23-21 i blokiSlowaczki u19 2.0 przy 7-10
@2.25 dobitka
nom cienko wyglądali, ale dla mnie wynik był znany przed meczem, tylko kursy nieopłacalne.Miałem pre Arabię, a potem w przerwie zagrałem u1.5 gola w meczu. Jest bdb. Cieszę się z tego wyniku, ale Arabia mega słaba. W następnym meczu chciałem pograć przeciw nim , ale Irak też nie jest mocny. 0-0HT raczej prawdopodobne z taką grą.
Katar wygrał dziś jeśli chodzi o najbardziej frajerską bramkę. Takiego babola bramkarz zasadził w końcówce, że szok.
Sie skup lepiej bo i twoj win nie wejdzie ! :*ta bulgarki przecie zalosne ???? ciekawe kiedy rozliczy to swoje -1,5 ehehe to wszystko przez te zalosne bulgarki
w betanosą gdzieś kartki na el. MŚ w Ameryce PŁD?